Guest Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 (edited) Nick:Quigo Nick-uri anterioare:quigoMOLDOVANU Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Quigo Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/84hTR2X Level:33 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:In School Instructors SF rank 1 momentan. Ore jucate: Am 759 de ore jucate. Warn-uri:Nu am De cât timp joci SA:MP?:din 2017. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Am avut dar am fost debanat pentru aimbot pe cont de mafii. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.? Nu si nu am de ce sa am ca sunt de treaba. Prenume:Ma numesc Igor. Vârstă reală:Am varsta de 22 de ani. Domiciliu:Mam nascut in Repubilca Moldova dar la moment sunt in Anglia de 8 ani. Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt un baiat de treaba parerea mea resepect pe toata lumea si cine ma respecta respect si mai mult , nu imi place sa fiu vorbit pe la spate sau tradat pentru ca pierde toate increderea mea si etc . Sunt de gasca imi place sa glumesc sa rad si sa imi traiesc viata . Nu mai sunt copilu care eram si mam maturizat destul de mult zic eu.Imi cer scuze pentru scris dar mii un pic greu. Ce îți place să faci în timpul liber?:Muncesc pentru a imi realiza visul , si in timpul liber mai stau si eu pe la pc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Copilaria mea sincer mii drag sa intru sa vad si sa ma intilnesc cu persoanele care am facut cunostinta cand eram mic. Descrie King. în câteva cuvinte: Nu stiu prea bine dar dupa cum stiu e un clan respectat si bine condus , prietenos si te face sa vrei in el ). Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost in clan de 3 ani ca nu am mai jucat , am intrat in AIM acu doar asa sa mai vorbesc cu PiCi si Josephino dar nu e ce trebuie. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?:Am zis si mai sus ca e respecat si sunt baieti si fete de treaba e activ si ai cu cine sa vorbesti sa razi sa glumesti si as vrea sa fiu si eu pintre ei. Edited March 16, 2024 by Quigo.
Recommended Posts