TOKiO Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 (edited) Ne mandrim cu membrii care au o activitate deosebita si ne reprezinta in grupurile din care fac parte. Prin urmare: Daca ati fost promovati in cadrul factiunii voastre - responsabil/tester/sublider - sau pe server - lider/helper/admin, puteti realiza o aplicatie pentru a primi un bonus special de $10.000.000. Bonusul il veti primi in maxim 24h de la data postarii. Model de postare Nickname: Rank in clan: Functia primita (responsabil/tester/sublider/manager X, etc.): Grupul in care am fost promovat/a (numele factiunii sau 'staff'): Data la care am primit functia: Edited March 30, 2024 by TOKiO
pikay Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 (edited) Nickname: pikay Rank in clan: 1 Functia primita (responsabil/tester/sublider/manager X, etc.): tester Grupul in care am fost promovat/a (numele factiunii sau 'staff'): LSPD Data la care am primit functia: SwanGloW Edited March 29, 2024 by pikaytsa 1
Mihnea Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 Nickname: Mihnea Rank in clan: 2 Functia primita (responsabil/tester/sublider/manager X, etc.): responsabil Grupul in care am fost promovat/a (numele factiunii sau 'staff'): Taxi Las Venturas Data la care am primit functia: 24.03.2024 1
Recommended Posts