Popular Post Shad0w Posted April 3, 2024 Popular Post Posted April 3, 2024 (edited) Firma de hosting folosita in ultimii ani de bugged (si alte servere de SA:MP romanesti) a decis sa-si opreasca activitatea asa ca am mutat serverul de SA:MP pe un nou host. Noul host este OVH si l-am ales datorita sistemelor anti-DDoS. Momentan serverul este gazduit in Franta, deci pingul va fi ceva mai mare pentru jucatorii din Romania. Daca pingul va fi o problema mare pentru playeri, vom gasi o solutie mai buna. Urmeaza o perioada de cateva zile in care vor fi probabil mai multe restarturi decat de obicei, dar toate problemele se vor rezolva si totul va reveni la normal. Pentru a ne revansa pentru timpul in care serverul a fost offline, giftbox-ul a fost activat si va ramane activ pe server pentru 7 zile. Edited April 4, 2024 by Shad0w update 6 3 2 1 7 2
Geak Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Se misca bine pe beta, eu nu intampini probleme si am un laptop vechiut...cu moduri
Danni Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Daca este hostul de aseara, am remarcat ca la payday cand eram 60 on a fost lag semnificativ, scrisesem /raport si a aparut dupa 5 secunde.
del3ted Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Ma gandeam ca o sa fie ping 100+ dar nu e asa, imi place acum ca nu mai cade speram sa nu il mai pice oricine
dAlywow Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Degeaba daca sistemul de securitate e praf si se fur conturile ca la usa cortului iar adminilor nu le pasa. Â 1
ANiKETOS Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 53 minutes ago, dAlywow said: Degeaba daca sistemul de securitate e praf si se fur conturile ca la usa cortului iar adminilor nu le pasa.  fură*
Adness xD Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 11 minutes ago, ANiKETOS said: fură* bravo frate esti tare rau
dAlywow Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 24 minutes ago, ANiKETOS said: fură* Asa te gandesti tu sa faci un post pe +. Esti talent!
Adramalech Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Ar fi misto sa fie fonduri pentru dezvoltarea propriei companii de game hosting, toate serverele din romania si imprejurari ar fi chiriasi. Toate serverele sub aripa Bugged Game Hosting. 1
santy Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 4 hours ago, Lymsleya said: Ma gandeam ca o sa fie ping 100+ dar nu e asa, imi place acum ca nu mai cade speram sa nu il mai pice oricine Care e IP ul vÂ
del3ted Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 10 minutes ago, santy said: Care e IP ul v Acelasi, blue.bugged.ro dar e picat momentan
Recommended Posts