WeedIsLife420 Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Haideti bossilor ca as baga o neagra Edited April 4, 2024 by WeedIsLife420
cute.Dybala Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 3 hours ago, dAlywow said: Degeaba daca sistemul de securitate e praf si se fur conturile ca la usa cortului iar adminilor nu le pasa. mai fura si ei masini, altii fura conturi si nu patesc nimic 1
Floriin.01 Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Revine server ul în această seară? Vă ca și panel ul este picat.
seven_ Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Au trecut 4 ore fără Blue bugged, nu mă pot opri din tremur și am căderi mentale severe. M-am trezit azi încercând să mă conectez la blue, dar serverul era defect, am avut un atac de panică major, dar am reușit să mă calmez după câteva ore. Nu am putut merge la școală azi, sunt atât de îngrijorat că am luat un cutit, gândindu-mă să mă sinucid. Nu sunt nimic fără blue bugged, este viața mea, este destinul meu, fără blue bugged, nu aș putea face nimic. blue bugged este cel mai bun lucru făcut vreodată și nu pot scăpa de dependența mea de el, este cel mai bun server existent. Nu mă pot opri să tremur și să plâng, sunt foarte îngrijorat. Mi-am cheltuit toți banii pe pp uri. nu stiu ce sa fac. blue bugged nu mai poate dispărea, pentru că dacă o face, voi înnebuni din nou... spărgându-mi mouse-ul, scaunul, casa și tot ce am. blue bugged este foarte uimitor și nu-l pot pierde. blue bugged este viața mea. 1 3 1 1
JAZZiE. Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 40 minutes ago, Harris said: Se lucreza pentru remediere problemei Harris am o mare provlema. Maine se resetează raportul am raport warn si raportul la ore pe minus. Eram pregatit sa joc doar in seara asta, ca de maine numai pot.. ce fac ?
ELWETTO Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Au trecut cateva ore bune fara samp. Simt o neliniste sufleteasca.
H a b b o Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 se simte ping-ul chiar acum, am fost la ruleta si playerii erau AFK dar pariau si ruleta se misca naspa.
SkiZo.iL Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 On 4/5/2024 at 11:39 AM, H a b b o said: se simte ping-ul chiar acum, am fost la ruleta si playerii erau AFK dar pariau si ruleta se misca naspa. sunt momente si momente, mie cel putin mi se conectează mai repede pe server acum decat inainte.
VenoWW The Legend Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Nush ce i-ai facut frt da eu nu ma pot conecta pe server imi zice can t connect si retrying
Recommended Posts