Anghel Andronic Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Nick-ul tau: Anghel96 Nick-ul celui reclamat: BlueLight(K3nT.HD) Detalii ( +poze, video, etc.): @@DragonuAK47 pEps1x,primeste FW pentru somatie aiurea. @ UcygaShu nu mai este membru in PD. @MaRRi pEps1x,nu primeste nimic,reclamatie aiurea. @denissa123 pEps1x,primeste ADV pentru wanted acordat fara dovezi clare,iar permisul ti-a fost suspendat pentru ca ai circulat neregulamentar. @ K3nt.HD,nu primeste nimic,l-ai atacat iar el ti-a acordat wanted,a procedat corect. @@AlecseY pEps1x,nu primeste nimic,ai circulat neregulamentar,a procedat corect. @reboretboss02 pEps1x,nu primeste nimic,ai circulat neregulamentar,iar pentru wanted 3 se vede foarte clar in ss ca l-ai atacat, pEps1x a procedat corect. @ incearca sa uploadezi din nou imaginile. @@Maky pEps1x,nu primeste nimic,ai circulat neregulamentar,a procedat corect. @ NeymarZEW,nu primeste nimic,in dovezile tale nu se vede cum el ti-ar fi confiscat permisul,si nu scrie nicaieri ca "Robberii" au voie sa conduca pe contrasens. @@Pr3DaToR TaKeNN,nu primeste nimic,in dovezile tale nu se vede cum el te-ar fii omorat. @@Cryme Devil_Kid,astept dovezile tale. Nick-ul tau: Anghel96Nick-ul celui reclamat: K3nt.HD.Descriere a situatiei: Pai eram in fata PD sa ma predau, si acest jucator, imi da wanted aiurea! Cica attack cop! Si nu i-am facut nimic! Cer sa luati masuri drastice asupra acestor jucatori, care abuzeaza de functie! Eu inseamna ca trebuie sa stau in jail 15 minute, pentru un copil care abuzeaza??? Sa stea el alea 15 minute! Eu nu am chef sa fiu sanctionat pe nedrept!Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/1noe5znc/42434420/ Cica aiurea,uite dovada atack cop http://www.youtube.com/watch?v=QNTR_ex81e0&feature=youtu.be In acest video, nu se vede ca-i iau din viata(acea miscare a corpului a fost un bug cand am tras pe langa el), NU I-AM LUAT DIN VIATA! Deci nu este ATACK COP!!! Plus ca a dat /mdc pe mine si a vazut ca am w1 nu m-a somat sa ma predau! Ceea ce trebuia sa faca un politist! Cer sanctionarea acestui jucator!
bluelight19 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Nu conteaza ca nu ia scazut Hp-ul. Se vede clar cum ai tras in el, ai meritat sa primesti wanted. Nu dam wanted dupa cum scade hp-ul ci dupa faptele comise. Dupa cum spuneam K3nt.HD nu primeste nimic, a procedat corect.
Tibi Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 @, pe la sfarsitul video-ului se vede clar cum tragi fix in acel politist care ti-a dat wanted-ul. BlueLight a procedat corect.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.