Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick pe joc: CEDRICK.
Level: 50
Ore jucate:
 1529
Link profil (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/CEDRICK.
Varsta reala?: 17
Descrie-te (minim 15 cuvinte)?: Bună, mă numesc CEDRICK și am 17 ani  Sunt o persoană foarte sinceră, ceea ce mă trage adesea în jos, dar consider sinceritatea o calitate care trebuie apreciată.
Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?: Activitatea mea în ultimele 7 zile a fost destul de plăcută. Mereu joc și fac raporturi în facțiunea mea. Am 18 ore jucate săptămâna trecută
De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: Vreau să aplic în această poziție, pentru că vreau să fiu clanul să fie activ din nou. Și, de asemenea, faptul că sunt mereu activ, așa că pot face toate lucrurile pe care clanul nostru le va crește.
De ce crezi ca meriti aceasta functie?:Cred că merit această poziție, sunt în clan timp de 568 de zile și toate aceste zile au fost destul de grozave. Acum vreau să fiu r6 pentru a câștiga mai mulți jucători și a-i invita pe toți în clanul nostru.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?: Cred că diferența mea pentru alții co-leader a fost puțin strictă din partea mea, de asemenea, sunt mereu activ și pot face un eveniment de 3 ori pe săptămână.
Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?: Nimic nu mă deranjează în clanul nostru. Tot jucătorul de aici a fost prietenos
Crezi ca te vei descurca?: Da, mă descurc cu această poziție. Eram R6 înainte de 2021 în clan.
Alte precizari?:
 Nimic mai mult. Vă mulțumesc că mi-ați citit cererea. Sa ai unul frumos!

Edited by CEDRICK.
typo la varsta.
Posted

DybKWnK.pngDin partea mea ai pro deoarece esti un jucator activ, ai foarte multe zile in clan, esti activ pe /c iar experienta ta ca si r6 ne va ajuta, am incredere in tine ca te vei descurca.   Te vreau activ pe discord si mult succes.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • WoLLy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp