Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick:Zapp
  • Nick-uri anterioare: Rams3s.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Zapp
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/jkcvOv9
  • Level: 50
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: SUnt in factiunea Taxi LS si detin rank 1 momentan.
  • Ore jucate: 1645
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: De vreo 10 ani, insa cu pauze.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata.

IRL:

• Prenume: Valentin
  • Vârstă reală: 25 de ani.
  • Domiciliu: Bucuresti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Valentin, am varsta de 25 de ani si locuiesc in Bucuresti. Din punct de vedere al studiilor, urmez cursurile universitatii Politehnica din Bucuresti, facultatea de Transporturi, master anul 1. Ca si caracter, ma consider un baiat consecvent, ambitios, serios si cu bunul simt mereu prezent. Nu-mi place sa las lucruri neterminate, mereu trebuie duse la bun sfarsit. Din punct de vedere al defectelor, ma consider uneori putin timid si neatent. Unul dintre proverbele preferate dupa care ma ghidez este "Când trăieşti cinstit, să nu te îngrijoreze vorbele celor răi".
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa joc biliard / snooker / ping-pong / fotrbal si sa ma joc pe calculator.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este singurul server care, timp de 10 ani, imi tine interesul activ. Imi place foarte mult simplitatea lui.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este clanul din care mi-a placut cel mai mult sa fac parte, motiv pentru care am si stat 250 de zile. Mereu m-am inteles cu membrii acestuia.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost. Am iesit din cauza inactivitatii, am avut o perioada in care nu am mai putut juca.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau sa reintru in acest clan deoarece este unul de top de pe server, cu membrii si conducere foarte competenta.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp