tabs Posted April 27, 2024 Posted April 27, 2024 IG: Nick: tabS Nick-uri anterioare: tabsXO Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/tabS Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/12xCH7J Level: 32 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in San Fierro Police Departament si am rank2 Ore jucate: 572 Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: Din 2016, deci 8 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pe contul de mafie din cauza unei neintelegeri pe care adminii probabil ca inca o stiu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. IRL: Prenume: Andrei Vârstă reală: 23 de ani. Domiciliu: Caracal, dar acum din cauza serviciului, locuiesc in Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Andrei Mihala, sunt o persoana calma,linistita si muncitoare.Imi place sa imi vad de treaba mea si sa lucrez la visele mele.In timpul liber,cand nu sunt la facultate,inot,ma plimb cu bicicleta prin parc,imi plimb cainele sau ma joc SA:MP.Stau bine si pe partea sociala pentru ca am multi prieteni cu care ies si ma distrez.Imi place sa incerc chestii noi si sa leg prietenii. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu masina sa ma plimb, dar si sa gatesc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este serverul meu preferat din simplul fapt ca aici imi regasesc majoritatea prietenilor si ma simt ca acasa pe el. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Nu pot spune foarte multe despre acest clan deoarece nu mi place sa-mi dau cu parerea, doresc sa mi formez propria parere pe parcurs. Ai mai fost în clan? Nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan Deoarece are foarte multi playeri activi, si mereu imi doream sa am cu cine conversa cand ma joc.
R A R E S Z Posted April 28, 2024 Posted April 28, 2024 13 hours ago, King.Horia666 said: Pari de treaba, pacat ca ai LP.
DarkEver Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 LP si nici nu te-ai chinuit sa scrii aplicatia, ai dat un copy-paste sa fie. + ai si luat 90 pt cheats ca lider.
East Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 On 4/28/2024 at 12:45 AM, King.Horia666 said: Pari de treaba, pacat ca ai LP.
Recommended Posts