VladL Posted April 30, 2024 Posted April 30, 2024 Nick pe joc: Russo. Level: 14 Ore jucate: 209 Link profil (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Russo. Varsta reala?: Am varsta de 19 ani. Descrie-te (minim 15 cuvinte)?: Sunt o persoana respectuoasa, amabila, cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa ma inteleg de minune cu persoanele din jurul meu, pentru o integrare mai rapida intr-un colectiv. Sunt o fire glumeata, sociabila, activa si dornica de a invata lucruri noi. Imi place sa imi petrec timpul liber cu familia sau prietenii, acasa, la un film/meci sau plimbandu-ne prin oras. Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?: Tocmai ce-am reapucat si nu am o activitate mare, 4 ore. Insa acest lucru o sa creasca progresiv, in functie de programul personal. De ce doresti sa aplici la aceasta functie?:Aplic pentru aceasta functie deoarece o consider o provocare, un plus de activitate pe jos. De ce crezi ca meriti aceasta functie?:Eu cred ca merit aceasta functie deoarece imi place sa imi ajut aproapele, sa ma inteleg bine cu persoanele de langa mine si sa cream un colectiv prietenos. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?:Fata de alti co-lideri vreau sa ma gandesc mai mult la membrii clanului, sa ne distram impreuna, sa formam o familie. Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?:Nu fac parte de mult timp din clan, pana acum as putea spune ca nu ma deranjeaza nimic. Crezi ca te vei descurca?:Desigur, nu vad de ce nu. Alte precizari?:Sper sa ne intelegem bine!
CEDRICK. Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Salut russo! Îmi pare rău pentru votul meu, vreau să mai rămâneți multe zile în clan. Rămâneți activ, de asemenea, fiți bun cu ceilalți membri ai clanului. Sper că înțelegeți. Să aveţi o zi bună!
WoLLy Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 Respins, incearca sa mai acumulezi cateva zile si un rank in clan dupa pe viitor cu singuranta se va acorda o sansa si aici.
Recommended Posts