Fanica Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 IG: Nick: FaneL. Nick-uri anterioare: nu am avut Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/FaneL. Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/1xtUkSR Level: 32 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu ma aflu in nici o factiune Ore jucate: 580 Warn-uri: nu am De cât timp joci SA:MP?: 2020 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am Avut. IRL: Prenume: Silviu Vârstă reală: 19 Domiciliu: Botosani, recent m am mutat in Germania Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Silviu, am varsta de 18 ani si sunt din Botosani, sunt pasionat de motociclete, un baiat cu spirit de munca si comunicativ.Urasc perversitatea, daca ai ceva de spus, spune-mi, nu ma barfi. De obicei las persoanele sa-si faca o parere despre mine.Stiu cum sa ma comport intr-un grup, dar si in societate totodata sunt capabil sa ma integrez in orice grup foarte rapid si sa comunic cu membrii acestuia. Sunt o fire serioasa, generoasa si glumeata unde este cazul, Imi place sa comunic cu persoane noi si sa imi fac prieteni noi Ce îți place să faci în timpul liber?: Ma joc sau ies in natura Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server unde mi am facut multe amintiri placute si am intalnit destule persoane incredibile. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un colectiv unit. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost dar am iesit pe inactivitate Motto-ul clanului King.: '' Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.'' De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am mai fost in acest clan si m am simtit foarte bine in el.
R A R E S Z Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 incearca sa intri intr-o factiune pentru a-ti repara FH-ul si acumuleaza mai multe ore
Annndrei Posted May 5, 2024 Posted May 5, 2024 Salut! Momentan îți acord un contra deoarece e clar că te-ai apucat recent, ai puține ore și acel raport incomplet din FH dă cam urât! Îți recomand să intri într-o facțiune, acumulează zile și evită să aduni sancțiuni! off-topic: Și eu sunt din Botoșani
King.Horia666 Posted May 7, 2024 Posted May 7, 2024 Incearca sa intrii intr-o factiune si imi voi schimba votul.
East Posted May 7, 2024 Posted May 7, 2024 5 hours ago, King.Horia666 said: Incearca sa intrii intr-o factiune si imi voi schimba votul.
Recommended Posts