Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: FaneL.
  • Nick-uri anterioare: nu am avut
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/FaneL.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/1xtUkSR
  • Level: 32
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu ma aflu in nici o factiune 
  • Ore jucate: 580
  • Warn-uri: nu am
  • De cât timp joci SA:MP?: 2020
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am Avut.

IRL:

• Prenume: Silviu
  • Vârstă reală: 19
  • Domiciliu: Botosani, recent m am mutat in Germania
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Silviu, am varsta de 18 ani si sunt din Botosani, sunt pasionat de motociclete, un baiat cu spirit de munca si comunicativ.Urasc perversitatea, daca ai ceva de spus, spune-mi, nu ma barfi. De obicei las persoanele sa-si faca o parere despre mine.Stiu cum sa ma comport intr-un grup, dar si in societate totodata sunt capabil sa ma integrez in orice grup foarte rapid si sa comunic cu membrii acestuia. Sunt o fire serioasa, generoasa si glumeata unde este cazul, Imi place sa comunic cu persoane noi si sa imi fac prieteni noi
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Ma joc sau ies in natura
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server unde mi am facut multe amintiri placute si am intalnit destule persoane incredibile.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un colectiv unit.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost dar am iesit pe inactivitate
  • Motto-ul clanului King.: '' Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am mai fost in acest clan si m am simtit foarte bine in el.
Posted

spacer.png

Salut! Momentan îți acord un contra deoarece e clar că te-ai apucat recent, ai puține ore și acel raport incomplet din FH dă cam urât!

Îți recomand să intri într-o facțiune, acumulează zile și evită să aduni sancțiuni!

off-topic: Și eu sunt din Botoșani 💪

Posted
5 hours ago, King.Horia666 said:

spacer.png

Incearca sa intrii intr-o factiune si imi voi schimba votul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp