rus_adrian Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 IG: Nick: incomparablep1cu Nick-uri anterioare: Blick Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/incomparablep1cu Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/k3mlK5m Level: 35 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu in nicio factiune. Ore jucate: Am 783 de ore. Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Nu stiu exact anul, dar ma joc acest joc din gimnaziu, in momentul de fata sunt anul 2 la facultate. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost banat pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu imi amintesc sa fi avut interactiuni neplacute cu vreun membru al acestui clan. IRL: Prenume: Adrian Vârstă reală: 20 de ani. Domiciliu: Timisoara. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt Adrian, student la informatica si, in parelel, angajat ca programator. Ma definesc ca o fiinta curioasa, empatica, dedicata si optimista, cu simtul umorului si dorinta de a invata mereu. Ce îți place să faci în timpul liber?: In echilibrul dintre studii si munca, gasesc placere in plimbarile cu motorul, in experienta captivanta a jocurilor video si in evadarile catre natura, petrecand timp in cabane sau descoperind orase noi. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este primul si ultimul server pe care am jucat, acest server a devenit un colt al amintirilor mele, unde am legat prietenii puternice si am creat povesti memorabile. Bugged este, fara indoiala, o parte importanta din copilaria mea si un loc al carui spirit va ramane mereu in inima mea. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. se remarca ca un clan renumit, caracterizat de membri cu reputatie impecabila si niveluri ridicate de respect. Sper sa am ocazia sa cunosc in profunzime acest clan. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, din pacate, nu am mai facut parte din acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa intru in acest clan pentru ca admir reputatia sa solida si membrii sai remarcabili. As vrea sa fac parte dintr-o comunitate in care se pune accept pe respect. In plus, simt ca alaturarea acestui clan ar putea deschide usi noi si ar putea aduce beneficii personale, precum si sansa de a lega prietenii durabile. In ciuda faptului ca am o sanctiune, consider ca aceasta nu ma defineste in totalitate si ca am invatat din greselile mele si sunt hotarat sa demonstrez ca sunt un jucator dedicat si respectos.
Darius45 Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 (edited) Nu ai mai fost in factiuni de mult timp, insa incearca pe viitor sa intri in factiuni si sa fii mai activ. Edited May 6, 2024 by Darius45
Annndrei Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 1 minute ago, Darius45 said: Nu ai mai fost in factiuni de mult timp, insa incearca pe viitor sa intri in factiuni si sa fii mai activ.
rus_adrian Posted May 6, 2024 Author Posted May 6, 2024 2 hours ago, Darius45 said: Nu ai mai fost in factiuni de mult timp, insa incearca pe viitor sa intri in factiuni si sa fii mai activ. Salut Darius, Iti multumesc pentru raspuns. Intr-adevar, nu am mai fost implicat in factiuni de ceva vreme. Totusi, in prezent, astept raspunsul la aplicatia mea pentru LSPD si, in cazul unui refuz, voi lua in considerare aplicarea la Taxi LS. Legat de activitatea mea, m-am reapucat in urma cu aproximativ o luna jumatate si in ultima saptamana am acumulat 26 de ore jucate, iar planurile mele pentru viitor includ o participare activa in comunitate.
Recommended Posts