Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: Perseu[]
  • Nick-uri anterioare: -
  • Profil panel: aici
  • Sancțiuni (poză panel): acel ban a fost luat dintr-o caterinca
  • Level: Level 64.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Civil.
  • Ore jucate: 3380 ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am avut.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat pentru "cerere mita pentru a baga in factiune", 7 zile, am facut o 'caterinca' fata de un playeri spunandu-i "daca-mi dai 1kkk te bag eu in pd". Nu am avut aceasta intentie de a il baga, dar mi-a facut cineva post.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Am avut, de aceea am ales sa parasesc clanul, acum suntem prieteni cu totii, pana la urma e doar un joc, mai exact cu Mariuus, si Mihaai.

IRL:

• Prenume: Marius.
  • Vârstă reală: Fac 24.
  • Domiciliu: Braila.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Marius si am varsta de 23 ani. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, caruia ii place sa ii respecte pe cei din jur, imi place sa colaborez cu oamenii, si sa-mi fac prieteni noi. Sunt un baiat care se acomodeaza destul de repede intr-un colectiv de oameni respectosi si seriosi cum este aceasta factiune, care nu te-au trada de cate ori ar avea ocazia. Sunt o fire calma, sociablia, ascultatoare, nu ma enervez repede, si nu imi place sa fac pe cineva sa se simta prost, ba din contra vreau sa aduc zambetul pe fata tuturor oameniilor de aici si proverbul "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face".                 AM LUAT-O DINTR-O APLICATIE DE A MEA.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc pe calculator sau sa merg la fotbal.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged e un sever tare, clasic, aici si-a inceput toata lumea cariera pe SA:MP.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan respectat, cu membrii de treaba, o conducere foarte buna.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost, am iesit deoarece m-am certat cu 2 baieti, dar acum suntem ok, imi pare rau.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am foarte multi prieteni in acest clan, nu are rost sa spun cine anume.
Posted
6 minutes ago, JACVE said:

Pro! Esti un tip de treaba, cu simtul umorului, meriți sa fii in acest clan.

• Thanks 1
  • Fok 1
  • Fizz18 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp