Laurentiu_Matei Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 (edited) Buna ziua, incep prin a spune ca ma numesc Oprea Laurentiu Matei. eu m-am lasat de joc o perioada buna de timp, in care fratele meu avea acces la laptop. cand am revenit recent si am dorit sa ma reapuc, am observat ca, contul nu mai are aceeasi parola in joc, am intrat pe panel unde la fel nu era aceeasi, am dat recuperare... si apare ceva mail ori fals, ori a altei persoane... fratele meu spunand ca nu mai stie daca s-a intamplat sauu nu ceva, ca nu isi aminteste. eu nu doresc sa cumpar alt cont sau averi pe server, si doresc accees la contul meu. fara avere si cum era, era contul meu... nu doresc sa ma milogesc cerand ajutor, inteleg ca este raspunderea mea in totalitate despre cont, sunt vinovat dand acces fratelui meu mai mic la cont, si imi asum. cer doar daca se poate schimba mail-ul pt a il recupera.. Pot oferii dovezi ca eu sunt proprietarul contului, am dovezi de ani bni cand am intrat in prima factiune, chiar si topicurile din S.I unde eram sunt tot pe acest forum si despre acelasi cont. sper sa se poata face ceva... se poate sterge toata averea din cont, doar sa il recuperez... numele este : iLaur , Level 29 Server - Blue Bugged Edited June 4, 2024 by Laurentiu_Matei Scriere server Quote
andX Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Salutare! M-am confruntat cu problema asemanatoare pe care o ai tu. Din pacate administratia nu se ocupa de recuperarea conturilor sparte sau pierdute. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care iti dispar bunuri de pe cont (bani, vehicule). Orice player este responsabil pentru securitatea propriului cont. Exista un topic special cu privire la pierderea/spargerea unui cont. Pentru mai multe detalii intra aici: https://forum.bugged.ro/topic/119267-ce-fac-daca-mi-a-fost-spart-contul-sau-am-uitat-parola/ Poti incerca totusi si sa deschizi un ticket pe panel. insa nu cred ca vei putea fi ajutat. Zi frumoasa! Quote
Laurentiu_Matei Posted June 4, 2024 Author Posted June 4, 2024 5 minutes ago, andX said: Salutare! M-am confruntat cu problema asemanatoare pe care o ai tu. Din pacate administratia nu se ocupa de recuperarea conturilor sparte sau pierdute. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care iti dispar bunuri de pe cont (bani, vehicule). Orice player este responsabil pentru securitatea propriului cont. Exista un topic special cu privire la pierderea/spargerea unui cont. Pentru mai multe detalii intra aici: https://forum.bugged.ro/topic/119267-ce-fac-daca-mi-a-fost-spart-contul-sau-am-uitat-parola/ Poti incerca totusi si sa deschizi un ticket pe panel. insa nu cred ca vei putea fi ajutat. Zi frumoasa! Nu stiu cum as face ticket daca nu am acces la cont... Eu accept sa se stearga tot de pe contul respectiv, bani, masini tot. numa sa il pot recupera sa nu fie pierdut tot timpul jucat ... Quote
Mad_Mike Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Hai salut daca ai setat adresa de email pe cont cand ti-lai facut si ai acces la ea se poate recupera contul dar daca nu ai acces la adresa de email si ti-a fost spart si contul de email nu mai poti face nimic cine ti-a spart contul a reusit sa gaseasca parola si daca nu ai avut setat adresa de email pe cont a bagato el pe a lui sau daca aveai adresa pe cont si fratele tau avea acces la ea putea fi pacalit de catre orice persoana care dorea sa fure contul respectiv mintindul ca ai va oferi bunuri in joc ca sa accepte sa schimbe adresa de email actuala pe cont cu a lui imi pare rau pentr-u asta dar va trebui sa iti faci alt cont sa ai o zi buna. Quote
SWAP. Posted August 12, 2024 Posted August 12, 2024 Afaceri panel. https://forum.bugged.ro/forum/10-vanzaricumparari/ Quote
Recommended Posts