Julian1[] Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 IG: Nick:Julian1[] Nick-uri anterioare:Julian1 Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Julian1[] Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/R5bGbi6 Level:10 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Sunt in News Reporters, rank 1. Ore jucate:81 Warn-uri:0/3 De cât timp joci SA:MP?:SA:MP joc de prin 2015-2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu, nu am fost banat niciodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu, nu am avut. IRL: Prenume:Julian Darius Vârstă reală:21 Domiciliu:Dorohoi, Botosani. Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt o persoană prietenoasă și mereu deschisă să cunosc oameni noi. Am un simț al umorului bine dezvoltat, care mă ajută să creez legături autentice și să aduc zâmbete pe fețele celor din jur. Îmi place să fiu activ și sportiv, practicând diverse sporturi pentru a mă menține în formă și pentru a-mi păstra echilibrul între minte și corp.În plus, sunt o persoană organizată și determinată, mereu orientată către atingerea obiectivelor pe care mi le propun. Ce îți place să faci în timpul liber?:Fotbal, Handbal, sa ies in oras, sa ma plimb. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Este comunitatea unde am inceput totul pe acest joc, aici m-am format ca jucator si aici m-am intors dupa atata timp, este comunitatea mea de suflet. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan respectat, emblematic pe aceasta comunitate, unit. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Da, am mai fost prin 2017-2018 parca, de mai multe ori. Am iesit din acest clan deoarece m-am lasat de comunitate si de SA:MP. Motto-ul clanului King.:Cel slab se ascunde in spatele unui nume, cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarece am mai fost in acest clan in trecut si este un clan cu renume pe server, un clan puternic in care pot sa continui sa ma dezvolt ca player.
King.Horia666 Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Cont la inceput, fa ore jucate si un FH ok si votul meu se va schimba!
R A R E S Z Posted June 10, 2024 Posted June 10, 2024 On 6/8/2024 at 11:04 PM, King.Horia666 said: Cont la inceput, fa ore jucate si un FH ok si votul meu se va schimba!
Recommended Posts