Arvente Posted July 9, 2024 Posted July 9, 2024 Salut! Nu ma pot conecta la contul meu aRVE, imi spune ca parola nu este corecta. Am in continuare masinile pe cont si apare faptul ca nu am mai fost logat din 2020 de cand mă-am lasat. Am dat recuperare parola prin mail, spune ca mail ul a fost trimis la adresa mea (apar primele caractere), insa nu primesc mail-ul. Va rog sa mi dati un raspuns si sa ma ajutati sa imi recuperez contul. Stiu ca puteti. Quote
Mad_Mike Posted July 10, 2024 Posted July 10, 2024 Hai salut daca nu mai ai acces la adresa de email setata pe cont de cand ai creat contul nu poti sa incerci sa schimbi parola iti recomand sa iti faci alt cont si sa treci numele contului parola si adresa de email pe un carnetel sau un notepad sper ca ti-am fost de ajutor sa ai o seara placuta. Quote
mitro Posted July 12, 2024 Posted July 12, 2024 fa ticket de pe un cont de level 1 si vezi daca poti rezolva ceva Quote
Recommended Posts