Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Bkw
  • Nick-uri anterioare: Nu
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Bkw
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/r7Yhdg2
  • Level: 46
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: În FBI sunt în prezent și dețin rank 1 momentan
  • Ore jucate: 1845 
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: 30.04.2014
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu

IRL:

• Prenume: Dragoș-Valentin
  • Vârstă reală: 24 de ani
  • Domiciliu: mun. Iași, jud. Iași
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o fire carismatică, cu cei 7 ani de acasă, mă declar un băiat sincer și onest. Totodată, sunt genul de persoană mai serioasă, glumesc și când este cazul, mă integrez super ușor în grupuri noi și sunt foarte sociabil.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Lucrez în poliție, majoritatea timpului sunt la birou, sunt la investigații criminale și mă dedic foarte mult job-ului, iar când mai am timp merg la sală sau la tenis de câmp.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server care mi-a acaparat copilăria, am legat legături cu mulți oameni pe care ulterior i-am și cunoscut în viața reală. Multe exemple de situații bune și rele, care au avut un impact și pentru copilărie, respectiv pentru viața noastră de zi cu zi.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Cel mai serios clan la ora actuală, cu un colectiv perfecționist. Membrii și staff buni în ceea ce face fiecare.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost, însă m-am lăsat de samp o perioadă până în prezent.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Exact cum am amintit și mai devreme la descrierea clanului king, datorită faptului că este cel mai serios clan la ora actuală și mă atrage foarte mult seriozitatea în oameni și asta e ceea ce văd prin toți membrii actuali și prin renumele creat al acestui clan. Mulțumesc!
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp