Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Tibi666
  • Nick-uri anterioare: Jakeee.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Tibi666
  • Sancțiuni (poză panel): https://postimg.cc/JtRKXJT8/fa5b1b63
  • Level: 51.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Deocamdata sunt civil.
  • Ore jucate: 1260.
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: De 6 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Tibi.
  • Vârstă reală: 22.
  • Domiciliu: Constanta.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Tibi, sunt din Constanta, si am frumoasa varsta de 22 de ani. Ma pot caracteriza ca fiind o persoana de treaba, serios. Sunt o fire sociabila, descurcareata, avand simtul umorului dezvoltat. Imi place sa fiu calm in orice situatie, inainte de a lua o decizie ma gandesc de cateva ori, nedorind sa dau gres. Ofer respect tuturor oamenilor, mergand pe premiza '' respecta si vei fi respectat. ''. In timpul liber imi place sa ies sa ma plimb, sa merg cu tovarasii la un fotbal. Imi place sa-mi fac prieteni noi si ma integrez foarte rapid intr-un grup nou de persoane.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma plimb, sa ma odihnesc, sa joc tenis de masa.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este un server vechi, respectat, avand un viitor mare in fata.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King este un clan de succes, fiind unul dintre cele mai dorite clanuri de pe server, prin respectul si seriozitatea de care da dovada.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost, am iesit din cauza ca nu mi-a mai functionat jocul, iar dupa am fost plecat.
  • Motto-ul clanului King.: '' Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. ''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan foarte activ, un clan de top, cu membrii seriosi si respectati.
Edited by Tibi666
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp