Jump to content

CopCMD v3.3 (putin modificat)

Recommended Posts

Posted

Acesta este CopCMD-ul lui gumball3000 modificat de mine dupa cum urmeaza:

- adaugata comanda [/ff <id> <motiv>] - anunta pe [/d] urmatorul mesaj: "Fara free Sova (ID: 13) - <motiv>"
- adaugata comanda [/air <id> <vehicul>] anunta pe [/d] urmatorul mesaj: "Jucatorul Sova (ID: 13) se deplaseaza cu un vehicul de tip <vehicul>" (puteti scrie mai departe la motiv si ce tip de wanted, ex: [/air 13 elicopter, cu drept de predare])
- La folosirea comenzii [/acc] se va da automat [/engine] pentru a opri motorul masinii.
- La acordarea amenzilor se va va acorda automat si comenzile [/frisk] si [/confiscate drugs]
- La comanda [/findd], pune find pe jucatorul specificat, verifica mdc-ul si ofera si [/id] pentru momentele cand urmaresti pentru o amenda/permis sa vezi ce level are.

Download:

Posted
21 hours ago, uscatum11 said:

imi da eroarea asta cand intru in joc, imi iese din el si dupa ce dau ok la eroare imi iar in joc se conecteaza, decurge totul normal dar zice ca e oprit script...ce inseamna? ce e de facut? ce mai trebuie innstalat? sau ce imi trebuie ca poate am instalat ceva gresit...

https://imgur.com/a/NZFHtM6

Ce versiune cleo ai? 

• 3 weeks later...
Posted
On 9/23/2024 at 10:53 PM, Sova. said:

Acesta este CopCMD-ul lui gumball3000 modificat de mine dupa cum urmeaza:

- adaugata comanda [/ff <id> <motiv>] - anunta pe [/d] urmatorul mesaj: "Fara free Sova (ID: 13) - <motiv>"
- adaugata comanda [/air <id> <vehicul>] anunta pe [/d] urmatorul mesaj: "Jucatorul Sova (ID: 13) se deplaseaza cu un vehicul de tip <vehicul>" (puteti scrie mai departe la motiv si ce tip de wanted, ex: [/air 13 elicopter, cu drept de predare])
- La folosirea comenzii [/acc] se va da automat [/engine] pentru a opri motorul masinii.
- La acordarea amenzilor se va va acorda automat si comenzile [/frisk] si [/confiscate drugs]
- La comanda [/findd], pune find pe jucatorul specificat, verifica mdc-ul si ofera si [/id] pentru momentele cand urmaresti pentru o amenda/permis sa vezi ce level are.

Download:

cu ce cleo e compatibil man?

• 3 months later...
  • 6 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp