Alin18198 Posted November 4, 2024 Posted November 4, 2024 Bună seara ! Am avut și încă am un cont pe sv Blue bugged intitulat sub numele de Dmx ce figurează cu vechea mea adresa de e-mail alinoprea2008@yahoo.com. Din păcate nu mai dețin acea adresă de e-mail și nu mai știu parola la contul Dmx, cum pot recupera parola sau cum pot schimba adresa de e-mail în actuala adresă respectiv alinoprea98@yahoo.com. va rog să mă ajutați întrucât nu pot recupera contul. Mulțumesc Quote
Mad_Mike Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Hai salut cu parere de rau iti spun daca ti-ai uitat parola la contul vechi de email nu mai poti face nimic te salut sa ai o seara placuta, Quote
Mogly Posted November 12, 2024 Posted November 12, 2024 Salut, daca iti sti adresa de email, creaza-ti un cont nou cu tot aceasi adresa de email, iar apoi te duci pe panel si dai informatii cont, iar jos o sa iti arate conturi create pe adresa respectiva de email si ar trebui sa iti apara acolo Quote
Recommended Posts