_ArabuTZ_ Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Am creat un cont pe blue bugged, iar acum nu mai stiu parola si cand dau reset zice ca nu este un email legat. va rog ajutati-ma. Daca vreau sa intru pe alt cont zice ca sunt bannat Quote
Mad_Mike Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Hai salut daca nu iti mai aduci aminte parola pe care ai setato la crearea contului si nu ai pus adresa de email actuala pe cont nu poti face nimic creaza-ti un cont nou si introdu adresa de email actuala sper ca ti-am fost de ajutor sa ai o seara placuta. Quote
knazinho Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 faci ticket pe panel si oferi toate detaliile acolo si vei primi ajutor. Quote
Cosm1n Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Creează alt cont pentru ca la început trebuia sa pui, email ca asa iti spune și varsta lași jocu pe /sleep într o casa și faci repede nivel sper ca te am ajutat. Quote
Recommended Posts