needaron Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 am stat 2 ore sa fac tutorialul tot nu am rezolvat rog un admin daca imi poate da skip la tutorial ma chinui de 2 ore degeaba puteam sa fac alt cv mai bun inteleg da vr sa ma joc pe sv https://www.youtube.com/watch?v=7kngZjFq61c Quote
Mogly Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Trebuie sa prinzi payday ca sa te scoata din tutorial Quote
DanAdiEBine Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Nu iti poate da un admin skip la tutorial. Trebuie doar sa faci toti pasii aia in ordine, iei permisul de conducere, livrezi 5 pizza, 3 ture de trucker si dupa ce le ai pe toate gata trebuie sa astepti pana la ora fixa ca sa iei payday-ul. Atunci te scoate automat din tutorial. Quote
needaron Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 frt a trecut payday u si tot nu ma scos Quote
needaron Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 ma frt mi am fct 7 conturi nu merge Quote
Topuria Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Inseamna ca nu ai completat tutorial-ul, urmeaza pasii pe care ii ai scrisi chiar in chat-ul jocului. Trebuie sa obtii licenta de condus, apoi sa livrezi pizza, si cateva turi la jobul trucker, dupa asta trebuie sa astepti sa primesti payday(trebuie sa fii in joc ca sa primesti payday-ul. Quote
Recommended Posts