Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bine te-am regăsit, Bugged!

Salut, fraților! Sunt Norbert, am 22 de ani și, pe vremea aceea, probabil ne-am intersectat sau ne-am înjurat pe la CNN, War-uri sau pe frecvența 1830.

Nu mai joc SA:MP de ceva vreme, dar încă îmi ard inima amintirile și nostalgia; de aia scriu topicul acesta.

Acum mult timp, într-o iarnă geroasă, am dat connect, fără să știu ce aventură mă aștepta. Din cauza acestui joc, am avut și de suferit, dar și de câștigat.

Cred că noi toți am trăit adevărate drame pe jocul acesta: înșelătorii, tepe, trădări, sau cine știe ce, care inconștient ne-au pregătit pentru următorul server, numit Real Life,

un server buguit, în care ne-am dat seama că noi înșine suntem scripteri, în care ne facem propriile actualizări, sisteme și job-uri (mai bine era la farm).

Acum, probabil toți suntem cu responsabilități, job-uri și familii. Sunt curios, ce mai faceți, cum mai sunteți, pe unde v-a purtat valul vieții?

Pe mine m-a purtat peste tot: anturaje, țări străine, viață de borfaș, am trăit puțin din toate și, culmea, în fiecare emoție, mai mult sau mai puțin, am retrăit emoțiile din acest joc.

Pe SA:MP mi-am dezvoltat vocabularul, prin pricina aplicațiilor pentru facțiuni.

Am învățat să scriu corect gramatical, pentru că a doua mea facțiune a fost News Reporters, în care în primele patru zile am luat peste zece amenzi pentru scris incorect și 2,5/3 FW.

Mi-am dezvoltat o anumită aptitudine în vânzări și negocieri (orele petrecute pe plaja LS cu Bravura 1x hidd au dat roade, la fel și orele de la CNN cu inf 2x multe zile, mulți km).

(2)
Sunt curios, v-a ajutat SAMP-ul într-un fel? Dacă da, în ce fel?

(Dacă nick-urile acestea vă spun ceva, vă salut cu drag!)
-[xD]HeLioS
-Norby
-Kiwamy
-HeLioN
-Erham
-justinz0r (nu acela de pe YT)

Aștept răspunsurile voastre!

• Like 1
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

Prea frumoase amintiri sincer, nopți pierdute la rand la fish sau făceai materiale ca să îți faci kilometrii la mașină 🥹🤣🤣

Daca nu ma înșel cred ca am fost si colegii prin N.R la un momentdat, yoyyy.. câte tepe am luat, de câte ori am zis ca ma las și laa o sapt. ma reapucat 🤣🤣🤣 vai doamne, când stăteam cu inima la gura sa ne accepte aplicațiile (pe când erau pe forum) sau sa se dea anunț ca au închis aplicațiile si săream repede pe forum 🤣🤣 tin minte si acum ca prima facțiune a fost The Russian Mafia, nu a fost  pentru mine, nu cred ca am rezistat nici 14 zile (am primit /invite direct, fără aplicație, nimic.. cred ca a fost in 2012 daca nu ma înșel.. 

Si uite ca după o pauza de prin 2019-20 m-a apucat dorul de samp sj de bugged si am revenit (18.11.2025) pentru cat timp? Habar nu am, dar erau alte vremuri, mai ales 2012-2016, țin sa cred pana și în ziua de astăzi, ca atunci BuGGeD.ro ((  ca asa se numea prima si prima oara... pana in 2015 cred ? Nu mai știu )) 

A avut ceea mai buna perioada, stăteam câte 10-20-40 de minute sa ne conectam la 1000/1000, toti voiam Id 999 sau 0 AHAHAHA doamne ce vremuri..

Nick: [TnKThundeR., [TnK]Drkin., Drkin22, Neluu, BLeSs.3D, .Cristi., ufff câte conturi si nick-name-urii am avut,  sa ma bata mama