SossoZEW. Posted January 7, 2025 Posted January 7, 2025 Buna ziua, la multi ani, prima postare pe 2025, yey. intampin o problema destul de ciudata, dupa o lunga cautare al unui server pe placul meu, am gasit insfarsit server-ul vostru care mi se pare cel mai ok, abia intrat in joc lvl 1, in cautarea unui job, din senin mi s-a oprit jocul, am incercat sa intru din nou si imi apare **server closed the connection**, dupa cateva intrari si iesiri mi-a aparut tab-ul unde introduc parola, am incercat si imi tot zice parola incorecta. am incercat de vreo 10-12 ori parole diferite, nu neg faptul ca s-ar putea sa-mi fi putut uita parola facuta abia de 15-20 min, dupa cum am zis am cautat vreo 2 3 ore un server decent. si oricum la 10-12 incercari nimeream o singura data parola corecta. am incercat sa intru cu alt nume sa-mi fac alt cont tinand cont ca nu am progress la cel cu probleme dar la fel imi zice sa introduc parola. solicit ori resetare de parola va rog, ori stergerea contului pentru a crea unul nou Quote
SossoZEW. Posted January 7, 2025 Author Posted January 7, 2025 1 hour ago, Sosso01 said: Buna ziua, la multi ani, prima postare pe 2025, yey. intampin o problema destul de ciudata, dupa o lunga cautare al unui server pe placul meu, am gasit insfarsit server-ul vostru care mi se pare cel mai ok, abia intrat in joc lvl 1, in cautarea unui job, din senin mi s-a oprit jocul, am incercat sa intru din nou si imi apare **server closed the connection**, dupa cateva intrari si iesiri mi-a aparut tab-ul unde introduc parola, am incercat si imi tot zice parola incorecta. am incercat de vreo 10-12 ori parole diferite, nu neg faptul ca s-ar putea sa-mi fi putut uita parola facuta abia de 15-20 min, dupa cum am zis am cautat vreo 2 3 ore un server decent. si oricum la 10-12 incercari nimeream o singura data parola corecta. am incercat sa intru cu alt nume sa-mi fac alt cont tinand cont ca nu am progress la cel cu probleme dar la fel imi zice sa introduc parola. solicit ori resetare de parola va rog, ori stergerea contului pentru a crea unul nou p.s si-a revenit, am reusit sa dau log-in. totusi cand incerc sa iau job-ul de pizza delivery mi se opreste jocul, am incercat de mai multe ori, am schimbat joburile intre trucker si pizza delivery si de fiecare data sunt scos afara din joc Quote
Solution Andreidoo Posted January 8, 2025 Solution Posted January 8, 2025 8 hours ago, Sosso01 said: p.s si-a revenit, am reusit sa dau log-in. totusi cand incerc sa iau job-ul de pizza delivery mi se opreste jocul, am incercat de mai multe ori, am schimbat joburile intre trucker si pizza delivery si de fiecare data sunt scos afara din joc Instaleaza samp addon si vezi daca problema continua. Trimite si un screenshot cu problema pe care o intampini, daca ai posibilitatea. Quote
SossoZEW. Posted January 9, 2025 Author Posted January 9, 2025 On 1/8/2025 at 10:11 AM, Andreidoo said: Instaleaza samp addon si vezi daca problema continua. Trimite si un screenshot cu problema pe care o intampini, daca ai posibilitatea. functioneaza perfect cu samp addon, multumesc Quote
Recommended Posts