Jump to content

Recommended Posts

Posted
Model titlu:Lider Hitman Agency
Nickname - ore jucate. Camora - 3144 ore jucate

Nickname pe server:Camora
Ore jucate:3144
De cat timp joci pe server:8 ani

Varsta reala:22 ani
Ce alte jocuri mai joc?:Doar Samp
Ce vei face dupa terminarea liceului?:Am terminat liceul

Cea mai mare realizare pe bugged:Seriozitatea,punctualitatea,atentia.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Am de gand sa ma dedic mai mult factiunii,payerilor din factiune ,sa le ofer atentia mea,sa petrec mai mult timp cu ei,sa le ascult parerile,sa contribui mai mult raportului.
Ai citit regulamentul liderilor?:Desigur.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Cel mai mult am stat in  Taxi Las Venturas r5 91 zile.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:cel mai putin am stat in
San Fierro Police Departament mi sa parut greu
Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?:Nu ma deranjeaza nimic momentan.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Desigur am incredere in mine.

(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?:Pe alt cont pe whitte bugged am dat o teapa cred.

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: 35 de zile am stat cel mai mult in Los Aztecas,a fost frumos dar sincer sunt codatii tot mai multi.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:Am stat 15 zile in San Fierro Police Departament mi sa parut greu raportul.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Am stat in Taxi si paramedic,o parere foarte buna persoane de calitate.

Posted
37 minutes ago, DanAdiEBine said:

Dc vorbesti singur, mane? Vrei sa iti dau o manea ca sa iti mearga mai bine in viata?

Baga maneaua zilei sa ne unga pe suflet

• Sarbatori fericite! 1
Posted

salut ma baieti dupa cum se vede aici sa sfarsit si cariera mea ca lider am pierdut functia dintro prostie doar pentru ca am avut incredere in niste pizde proaste bagamias pulan morti lor va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine de la inceput si pana acu si restu care ma panditi si acum sami sugeti p*** javrelor voi credeti ca ma afecteaza pierderea insa mi se rupe p*** de voi mi se rupe p*** de lider de fapt mati facut sami dau si mai tare interesu si sa va f** si mai rau sami bag pulan morti lu bulaie ciubota sial lui costel 3 zdrente javrele pulii si special am ales melodia dedicatie pentru voi davan morti vostri bagamias pulan familile voastre de disperati puli si va multumesc pentru atentie ma ce sa zic de cand am lider am inceput sa am tot felu de fani hai vam pupat
  • Haha 3
Posted
On 2/3/2025 at 4:22 PM, mrgonorius said:
salut ma baieti dupa cum se vede aici sa sfarsit si cariera mea ca lider am pierdut functia dintro prostie doar pentru ca am avut incredere in niste pizde proaste bagamias pulan morti lor va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine de la inceput si pana acu si restu care ma panditi si acum sami sugeti p*** javrelor voi credeti ca ma afecteaza pierderea insa mi se rupe p*** de voi mi se rupe p*** de lider de fapt mati facut sami dau si mai tare interesu si sa va f** si mai rau sami bag pulan morti lu bulaie ciubota sial lui costel 3 zdrente javrele pulii si special am ales melodia dedicatie pentru voi davan morti vostri bagamias pulan familile voastre de disperati puli si va multumesc pentru atentie ma ce sa zic de cand am lider am inceput sa am tot felu de fani hai vam pupat

cel mai tare comentariu 

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

fiti atenti ce va spun mam dus intro sala de jocuri intrun maxbet .BA l-a prins pe unu acolo cu un magnet nu era mare era micut ba frate lea dat frauda la astia 3 miliarde intr-o saptamana nam apucat sa iau legatura cu el ca lau luat astia de la bgs si lau batut.Deci care era combinatia ca mia povestit badigardu ala de acolo .cand stai in fata la aparat te pui pe scaun ai vazut ca aici are un maner si butonu de start aici miza neagra rosie ba fiti atenti ce facea exact unde i butoanele sus e o bucatica iesita in afara si acolo baga magnetu toata suma de bani de exemplu daca aparatu a colectat in el trebuie sa dea afara aparatu sa fie pe + pe - aparatu tot sa dea de ce ,magnetu ala ce facea ,il apropia de el il pune pe cutie dedesubt se deregla APARATU din orice punct de vedere si orice joc pe carel dadea si i facea plata

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp