GabrielForYou Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 IG: Nick:Gabrielforyou Nick-uri anterioare:Mr.prastie si Toxicu.G Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gabrielforyou Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/fK7LmEQ Level:28 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:San Fierro Paramedic Departament si detin rank 1. Ore jucate:200 Warn-uri:0/3 De cât timp joci SA:MP?:Din vara 2015. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu, nu am mai facut parte din acest clan. IRL: Prenume:Gabriel. Vârstă reală:22 de ani. Domiciliu:Slatina Olt Biografie (minim 30 cuvinte): Biografie (minim 30 cuvinte): Ma consider o persoană cu cei 7 ani de acasă, respectuoasă, cu simțul umorului dar care știe sa fie serioasă în situațiile importante, cu spirit de echipă plăcându-mi foarte mult sa imi ajut prietenii si sa împac pe toate lumea, un om cu principii de viață bine stabilite care nu pot fi încălcate de către nimeni. In timpul liber ma joc pe calculator, practic înotului si football-ului si îmi petrec timpul cu prietenii mei. Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa ies afara cu prieteni si sa ma joc pe calculator, avand in vedere ca sunt si cu munca. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Cel mai tare servar pe care am jucat decand am revenit iar pe servar. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:iKng. este cel mai important clan de pe server cu playeri deosebiti prezenti in el si cei mai prietenosi oameni pe care il cunosc. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost . Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează." De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este cel mai important de pe server.
whoisbogdan Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Momentan clanul este full, contacteaza unul dintre co lideri sau supports (flow., iMendez, Legalize, DenisaTDR) pentru a te propune cand sunt locuri libere in clan.
Recommended Posts