AidenNvM Posted February 8, 2025 Posted February 8, 2025 IG: Nick: Aiden Nick-uri anterioare: Nu am avut. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Aiden Sancțiuni (poză panel): Nu am , https://imgur.com/a/JWwIqiD Level:31 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu. Ore jucate: 400 Warn-uri: 0 De cât timp joci SA:MP?: De 6 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu, nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume:Andrei Vârstă reală:23 Domiciliu:Constanta. Biografie (minim 30 cuvinte):Salut, Numele meu este Andrei am minunata varsta de 23 ani, sunt o persoana modesta, calma, prietenoasa. Obisnuiam sa ma duc la meciuri de airsoft dar de cand mi am fracturat mana am renuntat la acest hobby. Cand nu am ore la facultate ma duc la munca cu ziua pentru a imi procura si eu singur banii mei. Saptamanal ma duc in vizita la bunica mea pentru a ajuta-o ea find batrana si nu are nici-un alt ajutor. Imi place sa stau cu prietenii pe afara pana noaptea tarziu la povesti ori sa ne plimbam cu masiniile. Sunt si serios cand este cazul si niciodata nu mi-a placut minciuna, iubesc sa ajut oamenii si oricat de rau mi-ar face cineva tot il ajut ca am o inima buna. Nu imi place minciuna, si odata ce m-ai mintit nu o sa mai am niciodata incredere in tine, sunt o firre puternica si orice imi doresc obtin oricat de mult as munci, pana nu ajung unde imi doresc nu ma las, cam atat va pot spune despre mine, pe parcurs o sa ma cunoasteti mai bine. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa petrec timpul pe SAMP. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Bugged este server-ul meu de suflet si mi se pare cea mai tare comunitate. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Cand spui King spui Rege. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan in care imi doresc sa intru si sa ajut membri din el, si pentru a imi face prieteni noi.
Recommended Posts