Danu Posted February 15, 2025 Posted February 15, 2025 (edited) Nick: BarryWood Nick-uri anterioare: GHERVAS, Danu[] Profil panel: BarryWood's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Sancțiuni (poză panel): Imgur: The magic of the Internet Level: 23 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in National Guard rank 1 Ore jucate: 422 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc de 9 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. Prenume: Dan Vârstă reală: 23 ani. Domiciliu: Chisinau. Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Dan, am varsta de 23 ani si sunt din orasul Brasov. Sunt o persoana foarte calculata, am cei 7 ani de acasa, îmi place să imi fac prieteni noi și sunt deschis la orice fel de schimbări. În timpul liber, pe langă samp, îmi place să ma joc baschet și să ies cu prietenii, consider că sunt un exemplu pentru cei din jurul meu prin comportament și mai ales prin gândire. Ce îți place să faci în timpul liber?: Fac sala, joc samp. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine buGGed este comunitatea in care am copilarit, aici am crescut, dezvoltat, imi pare foarte bine ca este in forta si astazi, este o comunitate stabila cu oameni seriosi si experimentati, sper ca si in continuare sa se mentina in top! Descrie King. în câteva cuvinte: După părerea mea este un clan serios, activ, cu membri de top, am o părere foarte buna despre acest clan și sper să fiu acceptat. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau să mă alătur acestui clan pentru că imi place membrii care sunt aici, unii prieteni se află în acest clan și mi-aș dori și eu foarte mult să fac parte din acest clan. Edited February 15, 2025 by Danu
whoisbogdan Posted February 16, 2025 Posted February 16, 2025 Jucătorul BarryWood a fost respins din cauza diferenței de voturi. x5 pro x13 contra Voturile au fost luate de pe canalul de discord cu propuneri.
Recommended Posts