Sova. Posted March 18, 2025 Posted March 18, 2025 (edited) Salut, acest mod afiseaza informatii despre player in partea de jos a ecranului, precum Ora Nickname Id Level Ping Health Armour CapsLock (ON/OFF) Locatia GiftBpx-lui in functie de ID Daca il adaugati si inca aveti probleme de afisare, incercati sa modificati urmatoarele variabile din cod: FontSize (este setat la 20 pentru rezolutiile 1920x1080) height (acesta este setat automat in functie de rezolutia cu care jucati, aceasta poate fi setat si manual scazand 40px din 1080 de exemplu FontSize = 20 height = get_metrics(1) - 40 width = 70 sova = string.format("{000aaa}Sova {aaa000}Best {aa0000}Cop") --Se poate sterge aceasta linie pentru eliminarea textului. vertical = get_metrics(1) - 360 --Se poate sterge aceasta linie pentru eliminarea textului. orizontal = 170 --Se poate sterge aceasta linie pentru eliminarea textului. renderFontDrawText(--[[int]] font, --[[string]] text, --[[int]] width, --[[int]] height, --[[int]] -1) renderFontDrawText(--[[int]] font, --[[string]] sova, --[[int]] orizontal, --[[int]] vertical, --[[int]] -1) --Se poate sterge aceasta linie pentru eliminarea textului. Textul "Sova Best Cop" poate fi eliminat sau schimbat, acesta se afla la variabila "sova", puteti folosi functia de cautare a editorului pentru a gasi un cuvant, ex: "cop". Daca alegi sa il alimini, poti sterge liniile ce au urmatoarea fraza: "--Se poate sterge aceasta linie pentru eliminarea textului." DOWNLOAD Edited March 18, 2025 by Sova.
Kalashnikov.AK_47 Posted April 27, 2025 Posted April 27, 2025 On 4/14/2025 at 12:07 AM, ELWETTO said: Folositor
Sova. Posted April 28, 2025 Author Posted April 28, 2025 23 hours ago, [Islam].Makhachev said: copy paste unde ? In folderul moonloader (*nu mod loader!)
Kalashnikov.AK_47 Posted April 29, 2025 Posted April 29, 2025 21 hours ago, Sova. said: In folderul moonloader (*nu mod loader!) nu am vreun folder denumit asa
Sova. Posted April 29, 2025 Author Posted April 29, 2025 1 hour ago, [Islam].Makhachev said: nu am vreun folder denumit asa Asta înseamnă că nu ai moonloader, intră pe https://moduri.ro/moonloader descarcă și adaugă-l in folderul principal al jocului, după adăugă modul meu in folderul MoonLoaer pe care îl regăsești in folderul principal al jocului.
Kalashnikov.AK_47 Posted April 30, 2025 Posted April 30, 2025 22 hours ago, Sova. said: Asta înseamnă că nu ai moonloader, intră pe https://moduri.ro/moonloader descarcă și adaugă-l in folderul principal al jocului, după adăugă modul meu in folderul MoonLoaer pe care îl regăsești in folderul principal al jocului. ok mersi, dar moon loader pentru ce este ?
Sova. Posted April 30, 2025 Author Posted April 30, 2025 1 hour ago, [Islam].Makhachev said: ok mersi, dar moon loader pentru ce este ? Un injector precum cleo care se folosește de c++ parcă
LaZeR. Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 I hope you can add an option when typing /time displays information at the bottom of the screen, such as: Connected for X seconds and to keep counting as normal to know the seconds without type /time again
Sova. Posted December 24, 2025 Author Posted December 24, 2025 18 hours ago, LaZeR. said: I hope you can add an option when typing /time displays information at the bottom of the screen, such as: Connected for X seconds and to keep counting as normal to know the seconds without type /time again is a good idea, but is too long and take to much space
LaZeR. Posted December 24, 2025 Posted December 24, 2025 51 minutes ago, Sova. said: is a good idea, but is too long and take to much space just seconds xd dont write it connected for .... just write the seconds xd
Recommended Posts