Mamba Posted May 6, 2025 Posted May 6, 2025 (edited) Salutare! După o scurtă perioadă de pauză am încercat să intru pe server și am întâmpinat o problemă.. Intru în clientul samp (sa-mp-0.3.7-R5), bag parola și în 5-10 secunde serverul nu mai răspunde la comenzi, când intru și apuc să scriu orice comandă /stats, /time, /v etc etc, totul este în regulă iar după apare că se reconectează la server.. se conectează, tastez parola și povestea se repetă. Am dezinstalat clientul, l-am instalat, am încercat diferite versiuni (sa-mp-0.3.7, sa-mp-0.3.7-R2, sa-mp-0.3.7-R3) fără efect, am încercat să umblu pe la setările firewall, am dezistalat san andreas jocul, dar fără vreo schimbare. Nu am niciun mod instalat sau chestii de genul, este versiunea de joc originală. Cei care v-ați mai lovit de problema mea, vă rog să mă ajutați Edited May 6, 2025 by Mamba Quote
Mad_Mike Posted May 6, 2025 Posted May 6, 2025 Hai salut folosesti incearca sa cauti alt ##### pentr-u joc si sa folosesti doar clientul de sa-mp 0.3.7 R2 si daca ai moduri cleo le poti scoate 1 cate 1 pana gasesti problema sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta. Quote
Solution Mamba Posted May 6, 2025 Author Solution Posted May 6, 2025 6 minutes ago, Mad_Mike said: Hai salut folosesti incearca sa cauti alt ##### pentr-u joc si sa folosesti doar clientul de sa-mp 0.3.7 R2 si daca ai moduri cleo le poti scoate 1 cate 1 pana gasesti problema sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta. Am încercat sa-mp 0.3.7 R2 și nimic și niciun cleo nu am. Mulțumesc de ajutor.. Quote
Recommended Posts