Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cu siguranta suntem jucatori care ne intrebam "cate ore am jucat azi?" sau "cate ore am jucat in ultimele 2 luni?", acest mod va tine "socoteala" acestor minute jucate si le va salva intr-un fisier .json pe pc-ul vostru, iar la o singura comanda puteti vedea timpul jucat pentru ziua respectiva, ultimele 7 zile, 30 de zile si 60 de zile. Modul reseteaza orele la ora 00:00, iar datele mai vechi de 60 de zile sunt sterse automat sa fie mai eficient.

Eu l-am testat doar 3 zile, pentru moment functioneaza cum trebuie, marimea fisierului, teoretic, nu ar trebui sa depaseasca 500kb-5MB cu datele despre timpul jucat in functie de cat timp joci.

Imagine cu rezultatul dupa comanda [/ptime]

yyWFsi5.png

Scriptul va cronometreaza doar timpul in care va miscati caracterul (pe jos, conducand, pasager in masina sau pe masina, cu elicopter, avion sau barca).

DOWNLOAD

Edited by Sova.
  • Upvote 2
Posted

DOWNLOAD

Din cauza unui "bug" aparut intre timp, am refacut modelul de salvare a datelor pentru ca ocupa mult spatiu, acum salveaza per zi jucata timpul jucat.

Daca ai descarcat fisierul vechi si ai ceva minute jucate, nu va afecta cu nimic, se va face automat conversiile.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp