TibiAdv Posted June 19, 2025 Posted June 19, 2025 Salutare jucatori de pe buGGed. Am si eu o problema la joc. Uneori cand intru, am lag [ 100-150+ ping ] si nu stiu de la ce e. Am un modpack very low, dar face la fel si pe jocul stock. Quote
Solution Mike [nick eliberat] Posted June 20, 2025 Solution Posted June 20, 2025 Salut, Pot fi mai multe probleme: Viteza de internet slabă sau instabilă Congestie pe rețeaua ta (mai mulți utilizatori conectați simultan) Probleme cu providerul de internet Probleme hardware, cum ar fi un router vechi sau instabil Ce iti pot recomanda: Fă un test de viteză internet (speedtest) pentru a vedea dacă conexiunea ta este bună Restart la router/modem Verifică setările firewall-ului sau antivirusului Ma gandesc ca si pe alte jocuri care necesita conexiune, este la fel. Conteaza mult si daca ping-ul se mentine instabil sau exista fluctuatii mari de milisecunde. O zi frumoasa. 1 Quote
Recommended Posts