Annndrei Posted July 5, 2025 Posted July 5, 2025 Salut! Dacă în perioada asta ești în căutarea unei facțiuni, acest topic cu siguranță este pentru tine! Lasă-mă să îți prezint 5 motive pentru care ar trebui să aplici în San Fierro Paramedic Department! 1. EVENIMENTE CONSTANT. Facem evenimente mereu, de la evenimente pe [/r] de tip trivia, primul SMS, primul care scrie cuvântul și așa mai departe, până la evenimente săptămânale de tip sumo, box, LMS, LCS. De asemenea, am dezvoltat un concept nou, care este activ în facțiune în acest moment, anume "Paramedic Pass" și "Paramedic Quests". Paramedic Pass este o serie de questuri pe care jucătorii le pot face pe parcursul unei luni, iar la final sunt răsplătiți cu o sumă de bani și posibilitatea de a purta un skin la alegere. Mai multe detalii aici: https://forum.bugged.ro/topic/326414-san-fierro-paramedic-department-paramedic-quests/ Paramedic Quests este o serie de questuri săptămânale pe care jucătorii le pot completa și sunt răsplătiți cu bani și posibilitatea de a purta un skin, în funcție de questul completat. În fiecare duminică lansăm un "Quests Week", pe care îl poți completa pe parcursul săptămânii. 2. COMUNITATE ACTIVA. Suntem o facțiune activă, cu jucători activi și implicați. Dacă ești la început de drum și vrei să faci parte dintr-o comunitate unită, prietenoasă și, după cum ai văzut mai sus, să faci și niște bani, aici este locul tău! Vei găsi colegi care te ajută, evenimente zilnice și mereu ceva nou de făcut. 3. FUNCTIILE SE ACORDA PE BAZA ACTIVITATII. Încă de la începutul mandatului meu de lider mi-am dorit să acord șanse tuturor de a face parte din staff-ul facțiunii, atât ca testeri, cât și ca responsabili. Dacă ești o persoană activă și implicată și vrei să ajuți la dezvoltarea facțiunii, îți aștept aplicația! 4. RAPORT USOR - STRESS-FREE. Facțiunea are un raport ușor, ceea ce îți oferă timp pentru alte activități, precum Summer Pass-ul, să faci skill la job sau să participi la evenimentele organizate constant, să socializezi și să te distrezi alături de colegii din facțiune! 5. MEDIU PLACUT. Membrii sunt de treabă și civilizați, iar dacă te plictisești, găsești mereu pe cineva activ cu care să stai de vorbă sau să faci prietenii pe bune. Dacă ești nou pe server și nu știi pe unde să începi, aplică! Îți așteptăm aplicația! 3 1 Quote
Down Posted July 5, 2025 Posted July 5, 2025 recomand cu drag, nici de cum nu am fost platit sa spun asta Quote
TibiAdv Posted July 5, 2025 Posted July 5, 2025 bv ma andrei dar campionatul de rob-uri cu ambulanta cand il faci? 1 Quote
VERTEX.. Posted July 28, 2025 Posted July 28, 2025 Recomand cu incredere, inca astept premiul de 3 luni. Quote
gusman Posted September 23, 2025 Posted September 23, 2025 On 7/5/2025 at 7:22 AM, vice.Annndrei said: Salut! Dacă în perioada asta ești în căutarea unei facțiuni, acest topic cu siguranță este pentru tine! Lasă-mă să îți prezint 5 motive pentru care ar trebui să aplici în San Fierro Paramedic Department! 1. EVENIMENTE CONSTANT. Facem evenimente mereu, de la evenimente pe [/r] de tip trivia, primul SMS, primul care scrie cuvântul și așa mai departe, până la evenimente săptămânale de tip sumo, box, LMS, LCS. De asemenea, am dezvoltat un concept nou, care este activ în facțiune în acest moment, anume "Paramedic Pass" și "Paramedic Quests". Paramedic Pass este o serie de questuri pe care jucătorii le pot face pe parcursul unei luni, iar la final sunt răsplătiți cu o sumă de bani și posibilitatea de a purta un skin la alegere. Mai multe detalii aici: https://forum.bugged.ro/topic/326414-san-fierro-paramedic-department-paramedic-quests/ Paramedic Quests este o serie de questuri săptămânale pe care jucătorii le pot completa și sunt răsplătiți cu bani și posibilitatea de a purta un skin, în funcție de questul completat. În fiecare duminică lansăm un "Quests Week", pe care îl poți completa pe parcursul săptămânii. 2. COMUNITATE ACTIVA. Suntem o facțiune activă, cu jucători activi și implicați. Dacă ești la început de drum și vrei să faci parte dintr-o comunitate unită, prietenoasă și, după cum ai văzut mai sus, să faci și niște bani, aici este locul tău! Vei găsi colegi care te ajută, evenimente zilnice și mereu ceva nou de făcut. 3. FUNCTIILE SE ACORDA PE BAZA ACTIVITATII. Încă de la începutul mandatului meu de lider mi-am dorit să acord șanse tuturor de a face parte din staff-ul facțiunii, atât ca testeri, cât și ca responsabili. Dacă ești o persoană activă și implicată și vrei să ajuți la dezvoltarea facțiunii, îți aștept aplicația! 4. RAPORT USOR - STRESS-FREE. Facțiunea are un raport ușor, ceea ce îți oferă timp pentru alte activități, precum Summer Pass-ul, să faci skill la job sau să participi la evenimentele organizate constant, să socializezi și să te distrezi alături de colegii din facțiune! 5. MEDIU PLACUT. Membrii sunt de treabă și civilizați, iar dacă te plictisești, găsești mereu pe cineva activ cu care să stai de vorbă sau să faci prietenii pe bune. Dacă ești nou pe server și nu știi pe unde să începi, aplică! Îți așteptăm aplicația! Am urmat recent cursul Instruire și certificare ITIL 4 și pot spune că experiența a fost excelentă. Materialele sunt clare, exemplele practice ajută foarte mult, iar trainerii răspund la toate întrebările. Pentru oricine lucrează în IT sau vrea să își dezvolte cariera în managementul serviciilor IT, recomand cu căldură acest curs pentru o înțelegere solidă și pregătire pentru certificare. Recomand Quote
Recommended Posts