Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Marius60.
  • Nick-uri anterioare: ,,spun'' dar l-am folosit acum aproximativ 10 ani.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Marius60.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/TjyCfnA
  • Level: 49.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Tocmai ce am revenit la una dintre facțiunile mele de suflet, San Fierro Paramedic Department, deținând rank 1.
  • Ore jucate: 2053.
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din ce îmi aduc aminte, prima mea interacțiune cu acest joc a fost undeva în anii 2014-2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat vreodată.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodată, întotdeauna m-am înțeles cu toți membrii, dat fiind faptul că am mai fost în acest clan.

IRL:

• Prenume: Marius.
  • Vârstă reală: Am vârsta de 20 de ani.
  • Domiciliu: Locuiesc în București.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Mă numesc Marius, am vârsta de 20 ani și sunt student la Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică din cadrul Universității Politehnica. Sunt o persoană foarte calmă și consider că rezonez cu oamenii din jurul meu, reușind să mă integrez în orice grup. Pot spune despre mine că sunt atent și consider că pot reuși tot ce îmi doresc prin sacrificii și determinare. Îmi place foarte mult să muncesc și să evoluez pe zi ce trece.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:Studiez un instrument muzical, fac antrenamente de kickboxing și fitness.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate în care am crescut, m-am jucat și încă mă joc cu drag. Consider că este, fără dar și poate, cea mai frumoasă comunitate de SA:MP cu un istoric superb.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte reușit, cu membrii înțelegători și adecvați.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Da, din ce îmi aduc aminte acum vreo doi ani. Am fost nevoit să ies, deoarece a trebuit să renunț la joc din princina examenului de bacalaureat.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Consider că rezonez cu multe persoane și este unul dintre clan-urile de ,,elită" ale acestui server.
  • flowww locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp