Jump to content

Cel mai bun lider   

240 members have voted

1. 1. Care crezi că este cel mai bun lider ?

• BlueLight.
      24
    • Kim_Cross
      31
    • SlimCrAzY
      26
    • Rexxo
      14
    • AK.LeR
      11
    • MaGiCoNs
      12
    • Justinian.
      67
    • luXury
      10
    • Quid
      2
    • beedboyy
      22
    • TurbaTu
      17
    • Sm4rT.
      4

Recommended Posts

Posted

Niciunu din acel poll.

Eu & SINNERZEW & Barca & SERIFU & BOGHYZEW, cei mai buni lideri, pa.

=))) Ba tu esti nebun ? Vezi ca bubui...Bine ca nu te-ai uitat pe tine

Posted (edited)

=))) Ba tu esti nebun ? Vezi ca bubui...Bine ca nu te-ai uitat pe tine

PS: Era sa-l uit pe IVAGRASUZEW.

#MaPisPeVoi.P@

Edited by Martaz.
Posted

Cum se face că (aproape) fiecare şi-a votat propriul lider din facţiunea în care este membru?

ON: Rexxo. De ce? Cel mai mişto, de treabă, înţelegător lider dintre toţi. Este printre cei mai vechi lideri din prezent, îşi asumă responsabilităţile cu desăvârşire, n-are plângeri din săptămână-n săptămână, etc.

Posted

Eu l-am votat pe TurbaTu,sta linistit in banca lui,nu are nicio reclamatie si este si de treaba+ ca are 4 luni in factiune,sau chiar mai mult :-??

Al doilea ar fi @ ...motivele mai sus :)..

Posted

Justinian este cel mai bun leader deoarece acesta este un bun strateg, stie sa isi coordoneze echipa si are grija si de cele mai mici detali!

Posted

Poi nu am unul preferat chiar daca sunt intr-o factiune acum,dar pot un  % despre fiecare:

Acestia fiind TOP 3 Lideri excelenti !

Rexxo - 96,97 isi merita functia  <-

Kim_cross - 92 isi merita functia

MaGiCoNs - 90 isi merita functia

Reamintesc: Este parerea mea personala !

Posted (edited)

Treaba e clara,fara chestii gen " pupincurist " ,toti liderii sunt lideri pentru ca merita, eu unul ii apreciez pe aproape toti, @@Kim_cross,un adevarat lider , responsabil , sociabil,e drept nu asa activ ca altii,dar are si omul o viata nu?

@@SlimCrAzY, desi este lider de putin timp a reusit sa isi arate caracteristicile pentru care a fost pus lider si nu a fost pus degeaba,pentru ca merita,pentru toata munca depusa in Hitman si pentru faptul ca are o anumita experienta.

@@Rexxo, normal, un lider bun, cu vechime,experienta , poate unul dintre cei mai experimentati lideri si cei mai capabil pentru a fi lider la o factiune precum FBI

@, pai daca nu ar fi lider el la NR atunci cine? Omu' a stat si a invatat meserie cat a fost BodaneLL lider, a avut mult timp petrecut in NR si printre putinii oameni de pe server care stiu cu adevarat ce inseamna aceasta factiune.

@@MaGiCoNs, ca persoana nu il cunosc foarte bine,dar se vede ca este un om la locul lui,corect, si a reusit sa faca factiunea Taxi o factiune unde multa lume isi doreste sa intre, a facut din factiune exact ce trebuie sa fie,una cu membri activi si mereu minim 10 on.

@ comanda /top spune totul, a avut si noroc pentru ca are o echipa foarte buna ,dar degeaba ai oamenii daca nu stii sa ii organizezi cum trebuie, sa sti cum sa dai rank-urile si cum sa imparti responsablitatile, un om care stie cu adevarat ce inseamna o mafie.

@@luXury, are experienta in mafii,in special in Ballas,este cel mai vechi membru, a stat co-lider o perioada indelungata, cand a considerat ca nu poate face fata si-a dat rank 1,demn de a fi lider este fraza ce il caracterizeaza.

@,un om ce a asteptat mult liderul ce i se cuvine,cu o experienta foarte mare in factiuni,nu neaparat in mafii, dar cu timpul "se va da pe brazda".

@Sm4rt. cine poate demonstra ca este un adevarat lider de mafie mai bine ca el? Sa ai o mafie noua, si sa iei un oras in cateva zile, si nu numai asta,ci sa iti mentii acest parcurs, ceva cu adevarat demn de laude, sa nu mai adaugam ca ataca si turfs din LV.

@B33dB0yy, un lider nou, care vrea ce este mai bun pentru mafia lui, si crede ca daca pune oameni care sunt mai cunoscuti cu functii mari va reusii,intr-un final va vedea ce este bine si ce nu, are timp,isi merita liderul , il merita chiar dinainte sa ia Harrison,dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

@@TurbaTu un om care sta atata timp co-lider mai ales cand are un lider ca Secret, intr-o astfel de factiune deja spune totul,este clar ca acel om merita functia de lider si acest lucru a demonstrat-o foarte foarte bine.

Acum spuneti voi, cum sa alegi cel mai bun lider cand ai asa pretendenti?  

Edited by WinTeR.666
Posted

Topic facut doar pentru laude, cel mai bun lider nu se lauda, tace si stie ca e cel mai bun..

PS: Sa nu intelegeti ca eu ma consider cel mai bun lider, nu, dupa parerea mea este Rexxo.

• Upvote 1
Posted

E logic ca aici, fiecare membru isi voteaza liderul lui.

Adevarat, dar sa le multumim celor care, chiar daca au schimbat factiunea sau au aplicat si i-am respins, tot ne poarta respect si ne cred cei mai buni.

Va multumesc celor ce m-au votat.

Eu votez Justinian. Pentru faptul ca in 3 zile de lider a reusit sa faca ce nu au facut alti lideri (de mafie) in 3 saptamani.

Posted

Justianian. , deoarece mi-se pare cel mai capabil lider dintre toti si cel mai de treaba . 

Daca deja in 3 -4 zile a luat tot Ls-ul si jumate aproape din Lv e clar cel mai bun lider al unei mafii cat si factiuni .

Deci eu votez Justinian. !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp