Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: ZyMdAk1nG
  • Nick-uri anterioare: NikeE crezand ca mai am contul .
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/ZyMdAk1nG
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/rn7g3mt
  • Level: 5 imediat 6
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu am fost pe serverul acesta
  • Ore jucate: 11 acuma cand am facut aplicatia imediat 12 si lvl 6
  • Warn-uri: 0
  • De cât timp joci SA:MP?: am jucat acum 10 ani pe alte servere 
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): nu
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: nu , sunt prieten cu Ozdemir 

IRL:

• Prenume: Alexandru-Marian
  • Vârstă reală: 26
  • Domiciliu: Austria
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Salut ma numesc Alex, am 26 de ani sunt din baia mare dar locuiesc in Austria de 11 ani , 
    Muncesc ca si Manager in transport si logistica, am 2 fetite si o viitoare sotie, sunt o fire puternica de fel nu accept sa mi se vorbeasca in sictir , respectul la mine ti-l castigi nu ti-l pot oferi.

Ofer seriozitate in tot ce fac dar tot odata cand e de gluma inteleg perfect.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: redm, cs2, metin2 si samp acum recent
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Serverul tuturor posibilitatilor daca iti doresti cu adevarat.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: putere, familie si respect.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Precum am scris si mai in sus ce simbolizeaza pentru mine numele King, este ce ma reprezinta si ce sunt in momentul de fata .
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp