Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: AUDITek
  • Nick-uri anterioare: Dany21 (Cu acest nick am inceput, pana in 2015)
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/AUDITek
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/X8lRaZ6
  • Level: 55
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Hitman Agency si am rank 1.
  • Ore jucate: 1901
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc din 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost niciodata banat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Daniel
  • Vârstă reală: Am 23 de ani.
  • Domiciliu: Bucuresti
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Dany, am 23 si sunt din Bucuresti. Am un caracter echilibrat, imi respect principiile pe care mi le impun prin prisma calitatii mele de a fi consecvent. Sunt o fire sociabila, care pune accent pe seriozitate si disciplina. Ma consider o persoana activa, iar prin activa ma refer la faptul ca nu imi place sa lenevesc. In timpul liber prefer sa ies cu prietenii la un film. Pe langa vizionarea filmelor, prefer sa practic fotbalul, insa nu il practic la un nivel inalt, ci mai degreaba doar de placere. Rareori sunt un tip impulsiv si irascibil, dar stiu sa ma controlez in situatiile acelea. Sunt o fire saritoare, ajutatoare, ajut pe oricine cand este nevoie si stiu sa ma tin de promisiuni.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies undeva in oras sau in natura cu prietenii, de obicei la overland-ing.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Old but Gold.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu o vechime si cu o prestanta foarte ridicata.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clanul acesta.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru ca este unul dintre principalele de pe acest server, fondatorul acestui clan a jucat pe serverul red, primul server de SA;MP pe care eu m-am jucat. Doar cand zici tag-ul acestui clan arata putere.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp