Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Dany
  • Nick-uri anterioare: DanyBELEAUA. si Dany. . 
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dany
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/dyhk0Ok
  • Level: 57.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in Grove Police Department, momentan rank 1.
  • Ore jucate: 2626.
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2016, peste 6 zile implinesc 11 ani de cand sunt pe Bugged.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata ban pe SA:MP.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Dani.
  • Vârstă reală: 21 de ani.
  • Domiciliu: Brasov.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat de gasca, glumet, simpatic, sociabil, respectuos si cu capul pe umeri ce isi ajuta prietenii la nevoie. Dupa liceu m-am gandit sa urmez o facultate de informatica si calculatoare deoarece este un domeniu ce ma reprezinta in mare parte. Ma inteleg bine cu toata lumea si imi place sa vizitez / cunosc locuri noi si sa imi fac prietenii peste tot. Pasiunile mele sunt sportul si jocurile video. In majoritatea timpului liber joc SA:MP iar cand ma plictisesc ies cu prietenii la plimbare. Cam atat am de spus despre mine. Ne mai cunoastem pe parcurs.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place in timpul liber sa joc SA:MP, sa ies la un fotbal si prin oras cu prietenii.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Comunitatea Bugged dupa 11 ani de cand sunt pe ea, numai cuvinte de lauda si apreciere. Sunt venit de pe Red si sunt mandru si fericit ca m-am apucat aici si ca mi-a placut atat de mult. Este si va fi o experienta unica si am numai cuvinte de lauda pentru toti care au participat / ajutat acesta comunitate.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Nu prea pot sa descriu ceva ce nu stiu cum e. Dar, este un clan unic, cu un tag rasunator si cu membrii faini si respectuosi.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in clan.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi aduce aminte de un clan pe care il am la suflet de pe Red. As vrea o experienta noua fata de restul clanurilor care ofera tot si nu au nimic.
  • flowww locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp