Padrino Giovanni Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Primele jocuri jucate, au fost alea pe Televizor cu 'dischete' :)) (Mario,Ala cu tancuri,etc.) si eu :)) ce imi mai placeau, mereu mergeam sa cumpar altele :)) Quote
ZoomHK Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Tetris pe televizor Am trecut si pe la gameboy Am ajuns la nfs 2 cred Quote
G3oo Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 ceva cu bile nu mai tin minte cum se numeste. Quote
Qothal Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Aveam niste cd-uri cu desene animate pe care le vedeam pe tv si veneau cu niste joculete (un exemplu era scooby-doo nu stiu care) si le accesam din telecomanda si ma jucam alea. Dupa pe calculator am jucat pe la 7 ani ala in care prinzi bere si dezbraci fete =), a urmat mario, jocuri online, etc. Quote
Massive Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) Mario, pe acel joc cu discheta si se conecta la televizor. Tarzan pe pc. Edited November 7, 2016 by .Luchian. Quote
Recommended Posts