SenzoDev Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Am o problema minora. Inainte de a adauga niste moduri la Bullet Infernus si NRG. Si acum am un lang imens, iar inainte imi mergeam perfetct dar acum am un lag mare. 1) L-am adaugat cu IMG TOOLS si nu le pot scoate. 2) Am reinstalat samp-ul am sters CLEO... Quote
Blondutzu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 (edited) Sterge tot GTA san andreas-ul adica dai uninstall si bagal la loc ;) # NU iti mai baga moduri inutile ;) @ Sper ca ti-am fost de folos Edited September 5, 2013 by BlondutzuOuT Quote
boyzilli Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 @ - Nu stiu sigur daca te pot ajuta ?! Deci ti-ai reinstalat SA:MP-ul sau Gta San Andreas ? Quote
SenzoDev Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Sterge tot GTA san andreas-ul adica dai uninstall si bagal la loc ;) # NU iti mai baga moduri inutile ;) @ Sper ca ti-am fost de folos Cum am...zis l-am reinstalat. Quote
Mr.Cata Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Salut,Si eu am aceiasi Problema inainte mergea Super Ok akm.. merge numai cu 25-30 fps.. si sa nu ziceti ca am pc prost... am placa video 1 gb 640 gt force si 8 gb ram.. ce pot sa-i fac? Quote
SenzoDev Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Salut,Si eu am aceiasi Problema inainte mergea Super Ok akm.. merge numai cu 25-30 fps.. si sa nu ziceti ca am pc prost... am placa video 1 gb 640 gt force si 8 gb ram.. ce pot sa-i fac? Cata asa e si la mine...nu stiu ce pot sa ii fac, ca deja ma dispera. Quote
Anne Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 @@Mr.Cata @ Incercati sa puneti un GTA3.IMG nou. (Default) Quote
SenzoDev Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @@Mr.Cata @ Incercati sa puneti un GTA3.IMG nou. (Default) Am incercat Mersi oricum @Anne Quote
Similau. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) @ 1: Incearca sa reinstalezi GTA adica: Sa stergi toate fisierele inclusiv torentu si sa-ti iei altu. 2: Incearca sa-ti iei un GTA 3.IMG (Default) Fara niciun Hud/Mod/Etc.. Edited September 9, 2013 by Similau. Quote
SenzoDev Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @ 1: Incearca sa reinstalezi GTA adica: Sa stergi toate fisierele inclusiv torentu si sa-ti iei altu. 2: Incearca sa-ti iei un GTA 3.IMG (Default) Fara niciun Hud/Mod/Etc.. @ a 2... am incercat si nu merge, dar pana acum nu stergeam si torrent-ul dar de 30min l-am sters inclusiv si torent-ul dar acum nu gasesc de unde sa imi fac altul. Daca...ai putea sa imi lasi un link, sau site.. Quote
Similau. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 @ a 2... am incercat si nu merge, dar pana acum nu stergeam si torrent-ul dar de 30min l-am sters inclusiv si torent-ul dar acum nu gasesc de unde sa imi fac altul. Daca...ai putea sa imi lasi un link, sau site.. Atunci daca nu iti merge singura solutie este sa-ti REINSTALEZI TOTAL WINDOWS. Quote
SenzoDev Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @ baga-l in alta partitie Nu pute-ai ziceee asta inainte sa sterg tot ce tine de GTA? Si @, un torren link ceva? @iMakeTheRules Quote
Similau. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) @ cauta pe google download GTA San Andreas Torrent si cauta cel de la [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download programe/jocuri/muzica/filme. puteti primi WARN pe forum. ] asta il folosesc si eu Succes ca ti-as pune linku dar nu ma lasa.Daca iti merge lasa un Reply! Edited September 9, 2013 by Similau. Quote
Eugen Tilinca Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 @@Senzo incearca sa stergi samp si gta apoi sa verifici unde il aveai daca mai sunt alte fisiere Stergele si pe acelea apoi baga iara samp si gta . Asta va functiona am facut exact la fel si eu am avut acesta problema. Reply sau 1+ daca merge Quote
element. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ia-ti gta3.img default de pe google. Quote
SenzoDev Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @ iti dau pm cu SA HOODLUM @iMakeTheRules, astept mersi pentru efortul depus celor care ma ajuta. Quote
Mr.Cata Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Imake daca e imi poti da si mie pm cu HOODLUM , si cum a spus si Senzo Multumim... ca ne ajutati .. si eu sunt in aceiasi situatie Quote
COLBYLICIOUS Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 @, incearca sa inlocuiesti din nou modurile pe care le-ai bagat cu cele default. Quote
Recommended Posts