Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema minora.

Inainte de a adauga niste moduri la Bullet Infernus si NRG.

Si acum am un lang imens, iar inainte imi mergeam perfetct dar acum am un lag mare.

1) L-am adaugat cu IMG TOOLS si nu le pot scoate.

2) Am reinstalat samp-ul am sters CLEO...

Posted (edited)

Sterge tot GTA san andreas-ul adica dai uninstall si bagal la loc ;)

# NU iti mai baga moduri inutile ;)

@

Sper ca ti-am fost de folos

Edited by BlondutzuOuT
Posted

Sterge tot GTA san andreas-ul adica dai uninstall si bagal la loc ;)

# NU iti mai baga moduri inutile ;)

@

Sper ca ti-am fost de folos

Cum am...zis l-am reinstalat.

Posted

Salut,Si eu am aceiasi Problema inainte mergea Super Ok akm.. merge numai cu 25-30 fps.. si sa nu ziceti ca am pc prost... am placa video 1 gb 640 gt force si 8 gb ram.. ce pot sa-i fac?

Posted

Salut,Si eu am aceiasi Problema inainte mergea Super Ok akm.. merge numai cu 25-30 fps.. si sa nu ziceti ca am pc prost... am placa video 1 gb 640 gt force si 8 gb ram.. ce pot sa-i fac?

Cata asa e si la mine...nu stiu ce pot sa ii fac, ca deja ma dispera.

Posted (edited)

@ 1: Incearca sa reinstalezi GTA adica: Sa stergi toate fisierele inclusiv torentu si sa-ti iei altu.

2: Incearca sa-ti iei un GTA 3.IMG (Default) Fara niciun Hud/Mod/Etc..

Edited by Similau.
Posted

@ 1: Incearca sa reinstalezi GTA adica: Sa stergi toate fisierele inclusiv torentu si sa-ti iei altu.

2: Incearca sa-ti iei un GTA 3.IMG (Default) Fara niciun Hud/Mod/Etc..

@ a 2... am incercat si nu merge, dar pana acum nu stergeam si torrent-ul dar de 30min l-am sters inclusiv si torent-ul dar acum nu gasesc de unde sa imi fac altul.

Daca...ai putea sa imi lasi un link, sau site..

Posted

@ a 2... am incercat si nu merge, dar pana acum nu stergeam si torrent-ul dar de 30min l-am sters inclusiv si torent-ul dar acum nu gasesc de unde sa imi fac altul.

Daca...ai putea sa imi lasi un link, sau site..

Atunci daca nu iti merge singura solutie este sa-ti REINSTALEZI TOTAL WINDOWS.

Posted (edited)

@ cauta pe google download GTA San Andreas Torrent si cauta cel de la [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download programe/jocuri/muzica/filme. puteti primi WARN pe forum. ] asta il folosesc si eu Succes ca ti-as pune linku dar nu ma lasa.Daca iti merge lasa un Reply!

Edited by Similau.