Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ Foarte frumos, dar e aiurea , se vede ca iti creaza lag la cum se vede soseaua cateodata..

Multumesc Deniis , si nu creeaza lag , cel putin mie.. Strazile se vedeau asa pentru ca am uitat sa instalez StreamMemoryFix si se incarca mai greu dar acum am rezolvat problema :D

Remix am o intrebare la SRT 3 e doar acela care modifica texturile sau si niste skin-uri ?

SRT e doar acela de inlocuiste texturile si se poate instala cu Img Manager cel ami bine sau poate va merge si cu Alci img editor , dar sigur nu va merge cu spark

Posted (edited)

Foarte bun, felicitari pentru munca.

Multumesc , apreciez asta :) Edited by RemixXeR
Posted

@RemixXeR

Imi poti spune cate resurse iti mananca aceste moduri si daca iti fac lag?

Adica la Amd Athlon x2 Dual Core 2.1GHz , 1.50GB RAM si 512MB placa video fac lag?

Posted

Sunt frumoase , dami şi mie modul de arme, dau 1+

Multumesc, uite si modul pentru arme: http://www.girlshare.ro/32827414.4

@RemixXeR

Imi poti spune cate resurse iti mananca aceste moduri si daca iti fac lag?

Adica la Amd Athlon x2 Dual Core 2.1GHz , 1.50GB RAM si 512MB placa video fac lag?

Nu cred ca vei avea lag foarte mare eu am Intel Celeron 2.6 dual core , 4gb ram si placa video cam de 256, 128 este incorporata nu stiu sigur, mie imi ia cam 5-10 fps chiar mai putin

• Upvote 2
Posted

Poti sami explici ce e "enb"?

Deci enb este un mod care iti face gta sa arate mai realistic (efecte, blur, reflectii , etc..)

Daca îmi place cum  arata o sa-ţi dau un +1

Ok iti astept parerea :)

Posted

merge super fain mai putin enb , dar sunt multumit si asa.

Pai mersi , si imi pare rau ca nu-ti merge enb :)

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp