Jump to content

Recommended Posts

Posted

1.Deschidem un nou document: File - New - 450 x 370 px - OK.

2.Selectam unealta Paint Bucket Tool(G), apoi culoarea verde inchis (#006600) si dam click in scena pentru a schimba culoarea fundalului.

3.De sus, Filter - Noise - Add Noise - Amount 20 % / Bifat Gaussian si Monochromatic.
2.jpg

4.Selectam unealta Horizontal Type Tool(T) setam de sus marimea, fontul si culoarea (eu am folosit fontul Cooper Std ar poti folosi oricare altulBlack Italic80px marime, culoarea #adc474 si scriem textul :
1.jpg

5.Click dreapta pe layerul cu textul si selecteaza Rasterize Type.
Din nou click dreapta si selecteaza "Duplicate Layer" - OK. - pentru a face o copie.
Click dreapta pe layerul nou creat Blending Options.
Bifeaza pentru inceput Color Overlay si schimba-i culoarea in albastru: #003a66
3.jpg

6.Apoi bifeaza Stroke si selecteaza culoarea Alb, si Size: 4 px
4.jpg

7.Acum avand selectat ultimul layer creat, cel copiat la pasul 5, selectam unealta Move Tool(V) mutam textul putin in stanga - sus ca in imaginea urmatoare:
5.jpg

8.Click dreapta pe layerul care tocmai l-am mutat, si selecteaza Merge Down pentru a uni layerele.

9.Acum click dreapta pe layerul nou creat - Blending Options - Bifeaza Stroke cu setarile: (culoarea negru - size 4 px)
6.jpg

10.Acum de sus, Filter - Noise - Add Noise - si adauga aceleasi setari ca la pasul 3:
7.jpg

Imaginea finala:

8.jpg

Succes

Sursa: Tutorialul 

Posted

@@South_Cruz Frumos imi place programu'. Ai grija la limbaj ;).

@ Potoleste-te cu chestiile astea , deja devii absurd:).

Ma bucur ca iti place .. In legatura cu limbajul .. deja a inceput sa ma scoata din minti..pe unde posteaza pe acolo pune poze ... :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp