Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

1) Ai jucat cu "boti"

2) Ai lvl 5 

3) Mai ai de invatat :)

Totusi 32.2 la lv 5 e destul de bine parerea mea.

Edited by Somalezu
Posted

@@Somalezu tu chiar crezi ca la lv 5 lumea este foarte buna? eu daca fac 1 cont de lv 1 dau 3 pentakilluri in normal game

Daca are level 5 si nu mai are conturi de level 30 e foarte bun..nu toata lumea de lv 5 e buna dar depinde si de noroc si de la cine inveti sa joci.

Posted

1) Ai jucat cu "boti"

2) Ai lvl 5 

3) Mai ai de invatat :)

1. Nu am jucat cu boti , poti verifica in a 3 -a poza in chat sa vezi ce nume au aia , in prima poza la fel , uitate la numele de invocator , si la a 2 a scrie clasic 

2. La lvl 5 32 cu 2 si penta kill eu zic ca e bine fata de unu de lvl 30 cam ca tine care se multumeste cu 5 kiluri

3. P@ 

Posted

1. Nu am jucat cu boti , poti verifica in a 3 -a poza in chat sa vezi ce nume au aia , in prima poza la fel , uitate la numele de invocator , si la a 2 a scrie clasic 

2. La lvl 5 32 cu 2 si penta kill eu zic ca e bine fata de unu de lvl 30 cam ca tine care se multumeste cu 5 kiluri

3. P@ 

Daca nu ai observat am scris "boti" in ghirimele , adica boti - incepatori . Si este normal sa faci 32-2 cand te joci cu incepatori ...

Daca faci pentakill asta nu inseamna ca esti bun..  

Posted

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/fzzxpy9sr/

Am revenit cu o noua poza din jocul LoL , cu un scor foarte bun pt mine acela de 34 0 11 . Veti spune ca aceia sunt booti , si prin boti ma refer la incepatori , dar nu sunt , din cate vedeti toti din echipa adversa au iconite de invocator cumparate .

Posted

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/fzzxpy9sr/

Am revenit cu o noua poza din jocul LoL , cu un scor foarte bun pt mine acela de 34 0 11 . Veti spune ca aceia sunt booti , si prin boti ma refer la incepatori , dar nu sunt , din cate vedeti toti din echipa adversa au iconite de invocator cumparate .

Zi sa mori tu? Uita-te la iconite ca toata lumea le are.

Posted

Ala cu .... ' Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me << '

Serios , si aici ati ajuns? -.- nu exista asa ceva

Apasa pe butonul de Troll/Spam.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...