Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Carry la un HEXA ( 5/6 eram silver/bronz iar Morgana era lvl 15 si ne-a dat contra 5/6 silver/bronz si al 6-lea era Platinum (Xerath) ceea ce mi se parea total aiurea avand in vedere ca aveam lvl 16 in echipa)

BIpgKJe.jpg

• 4 weeks later...
Posted

Carry la un HEXA ( 5/6 eram silver/bronz iar Morgana era lvl 15 si ne-a dat contra 5/6 silver/bronz si al 6-lea era Platinum (Xerath) ceea ce mi se parea total aiurea avand in vedere ca aveam lvl 16 in echipa)

BIpgKJe.jpg

Ce sunt cu folderele "tati" si "lena"?

Posted

2j3gpb4.jpg

Dafuq ? rammus COMAT :)) unic am zis!

tu iti iei flash pe rammus? DEPR :)) si din broze iau skinuri? 

Posted (edited)

tu iti iei flash pe rammus? DEPR :)) si din broze iau skinuri? 

Da, iau flash, ai vreo problema cu asta ? de ce sa imi iau ghost cand am q si pot lua mobility ? + ca flash ma ajuta mai mult sa sar si peste minioni la gank, vorbesti doar sa iti treaca foamea

joc cum vreau si cum cred eu ca sunt in avantaj nu joc cum te uiti tu pe net la fiecare bild noob ;)

Edited by BazaKony
Posted

Da, iau flash, ai vreo problema cu asta ? de ce sa imi iau ghost cand am q si pot lua mobility ? + ca flash ma ajuta mai mult sa sar si peste minioni la gank, vorbesti doar sa iti treaca foamea

joc cum vreau si cum cred eu ca sunt in avantaj nu joc cum te uiti tu pe net la fiecare bild noob ;)

=] Se vede ca esti in Bronze .. L2P si lasa buildurile de pe net ca sunt numai prostii. 

Posted

=] Se vede ca esti in Bronze .. L2P si lasa buildurile de pe net ca sunt numai prostii. 

eu tot nu inteleg care este problema ta in ce divizie sunt eu si ce  summoner spells folosesc eu ? de ce nu iti vezi de treaba si tot continui sa arati cat de prost esti ?:)  am pus poza cu numele campionului nu cu ce iteme si spell folosesc cap de nuca

Posted

Unic inseamna ca nu il are nimeni..Am mai vazut pe cineva cu skinu ala deci tu erai. Eventual ai skin RAR cum am si eu pe Blitz si chiar nu ma laud ca tine.

http://www.lolking.net/models/?champion=53&skin=5 .. acest skin e din 2011 editie limitata

Citesti numele inainte sa postezi ?:)) skin-u se numeste Rammus CROMAT in mod normal iar la mine este rammus COMAT

Posted

eu tot nu inteleg care este problema ta in ce divizie sunt eu si ce  summoner spells folosesc eu ? de ce nu iti vezi de treaba si tot continui sa arati cat de prost esti ? :)  am pus poza cu numele campionului nu cu ce iteme si spell folosesc cap de nuca

Poor exemple de ce am picat din Platinum 2 in Platinum 5 ..

Bai lesinatule , sterge lol-ul ca voi ne stricati toate meciurile.

ma apuc si eu imi dati site de unde il descarc ?

Lolu il iei de aici http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

Si cont faci aici http://signup.leagueoflegends.com/?ref=507315c149fc3840696142

Posted

Poor exemple de ce am picat din Platinum 2 in Platinum 5 ..

Bai lesinatule , sterge lol-ul ca voi ne stricati toate meciurile.

Lolu il iei de aici http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

Si cont faci aici http://signup.leagueoflegends.com/?ref=507315c149fc3840696142

ai picat exact din motivul de ti l-am zis mai sus.. esti prost.. :)  m-am si plictisit de tine, canta la alta masa 

Posted

ai picat exact din motivul de ti l-am zis mai sus.. esti prost.. :)  m-am si plictisit de tine, canta la alta masa 

N-are rost sa cobor la mintea unui pusti de 10 ani :)) .  Doar sterge lol-ul.. Riotu' trebuie sa bage jocul pentru +18 ca nu se poate in halu' asta.

Posted

N-are rost sa cobor la mintea unui pusti de 10 ani :)) .  Doar sterge lol-ul.. Riotu' trebuie sa bage jocul pentru +18 ca nu se poate in halu' asta.

asai, nu se poate in halul asta, cum sa iei flash pe rammus :)) cum sa faci greseala asta imensa:))  cand ti-am zis ca vorbesti sa uiti de foame nu m-ai crezut :))

vad ca topicul asta este pentru poze nu pentru comentarii aiurea, nu ai poza nu postezi, mals :(

Posted

asai, nu se poate in halul asta, cum sa iei flash pe rammus :)) cum sa faci greseala asta imensa:))  cand ti-am zis ca vorbesti sa uiti de foame nu m-ai crezut :))

vad ca topicul asta este pentru poze nu pentru comentarii aiurea, nu ai poza nu postezi, mals :(

Bai , lesinatule , sa iti zic mai clar de ce sa iei ghost pe rammus? Pentru ca la lvl 18 are un taunt de 4-5 secunde si iti trebuie movement speed ca sa intrii in TF si sa dai taunt la ADC .. Da la mintea ta , tu iei flash si ce faci cu asta? Dai flashu primesti stun si ce ai rezolvat? Esti prea prost pentru jocul asta . Hai sterge-o.

Posted

Bai , lesinatule , sa iti zic mai clar de ce sa iei ghost pe rammus? Pentru ca la lvl 18 are un taunt de 4-5 secunde si iti trebuie movement speed ca sa intrii in TF si sa dai taunt la ADC .. Da la mintea ta , tu iei flash si ce faci cu asta? Dai flashu primesti stun si ce ai rezolvat? Esti prea prost pentru jocul asta . Hai sterge-o.

ce imi place cat poti fii de prost =)) deja esti foarte amuzant :)) gg :))

cu flash nu pot ajunge la adc, nu ?:)) toata lumea e proasta ca tine nu stie sa ajunga la un adc fara sa primeasca stun ? ce mai jucator de platina.. logic ca pici din platina 2 in 5 pentru ca locul tau nu este in platina si tu joci lol dupa niste reguli stricte :))  app, nu mai suferi atata de tine ca si asa joc lol doar cu prietenii pentru distractie, nu traiesc in joc ca tine mancaule :)) hai ia-o in cur si fugi cu ea 

Posted (edited)

ce imi place cat poti fii de prost =)) deja esti foarte amuzant :)) gg :))

cu flash nu pot ajunge la adc, nu ? :)) toata lumea e proasta ca tine nu stie sa ajunga la un adc fara sa primeasca stun ? ce mai jucator de platina.. logic ca pici din platina 2 in 5 pentru ca locul tau nu este in platina si tu joci lol dupa niste reguli stricte :))  app, nu mai suferi atata de tine ca si asa joc lol doar cu prietenii pentru distractie, nu traiesc in joc ca tine mancaule :)) hai ia-o in cur si fugi cu ea 

Cam tare in gura pentru un distrus din bronz.. :( Lesinatule , sa zicem tu esti jungle cu rammus da? Eu ma joc Vanye si am un support Lulu .. Ce faci ratatule ?=] Pff stai ca deja te-am bagat in ceata.. 

Newbie , sterge-o mai rpd. P@ ! 

Edited by azeSan
Posted

Cam tare in gura pentru un distrus din bronz.. :( Lesinatule , sa zicem tu esti jungle cu rammus da? Eu ma joc Vanye si am un support Lulu .. Ce faci ratatule ?=] Pff stai ca deja te-am bagat in ceata.. 

Newbie , sterge-o mai rpd. P@ ! 

atata timp cat stii sa faci un gank nu conteaza ca ai flash sau ghost :)) dar tu esti prost si ai un fix al tau cu ghost ce hal de jucator din platina =)) cum dracu ai ajuns in platina :)) si te-ai gandit ca la gank nu intru doar eu ? ai dat exemplu bot-u.. pe bot am si eu adc si support :)) idiot

Posted

atata timp cat stii sa faci un gank nu conteaza ca ai flash sau ghost :)) dar tu esti prost si ai un fix al tau cu ghost ce hal de jucator din platina =)) cum dracu ai ajuns in platina :)) si te-ai gandit ca la gank nu intru doar eu ? ai dat exemplu bot-u.. pe bot am si eu adc si support :)) idiot

Dupa mintea ta, iti iei teleport pe Pantheon.