Taykiro Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Si cu azeSan si fara, semintele tot acelasi gust are. http://i.imgur.com/4huSz3n.jpg nida support a dat 1 spear kill pe kata, in teamfight, eram in tufa pe mid, am dat un spear in tufa aia mica de langa dragon si killed kata, nu stiu cat hp avea, probabil isi dadea recall. Edit: Ww a fost jungle, dar fara smite, a reusit sa se descurse si fara. cinei tratamentcorect ? ca si eu il am la prieteni. Quote
hammy. Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 cinei tratamentcorect ? ca si eu il am la prieteni. habar am, am observat cand am stat sa analizez poza , in-game n-am observat ca e ro, iam dat add dupa meci, dupa ce mam uitat mai bine pe poza:)) Quote
Taykiro Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 habar am, am observat cand am stat sa analizez poza , in-game n-am observat ca e ro, iam dat add dupa meci, dupa ce mam uitat mai bine pe poza:)) Am crezut ca il cunosti ca si eu il am la prieteni si am crezut ca e de pe comunitate :D Quote
Taykiro Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 (edited) DELETE Edited April 20, 2014 by Taykiro Quote
Nemesis_TM Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) Un ARAM foarte DUR. Am jucat doar pe nexus-uri si inhibitoare. Edited April 21, 2014 by bVb.EnzoMan Quote
pLaKe01 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Un ARAM foarte DUR. Am jucat doar pe nexus-uri si inhivitoare. Hecarim 8/26 =]] OP Quote
azeSan Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Cam asa sunt meciurile in platina :)) PS : Am fost support! Quote
Nemesis_TM Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) Un meci frumos in IP SI XP + un scor frumos. Edited April 25, 2014 by bVb.EnzoMan Quote
hammy. Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) Un meci frumos in IP SI XP + un scor frumos. Slab la IP, am luat maxim 559, IP BOOST + FIRST WIN + MECI DE 50 si ceva de min( cu cat meciul are mai multe minute cu atat primesti mai mult IP). Edit: Te sfatuiesc sa lasi buildurile de pe net, tu si jax. Hydra si Bloodthirster. Invata sa-ti faci singur buildul. in functie de cati ap/ad au cei din echipa inamica, daca sunt feedati sau nu.. Edit: La level 30 dai de dracu, o sa vezi pe chat: adc or feed(adc e cel de pe bot), toti adc, mid, top, jungle si tu ramai support, iar la level 30 e grav daca joci support pantheon sau renekton, jax.. Edited April 25, 2014 by hammy. Quote
Nemesis_TM Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Slab la IP, am luat maxim 559, IP BOOST + FIRST WIN + MECI DE 50 si ceva de min( cu cat meciul are mai multe minute cu atat primesti mai mult IP). Asta-i ideea... nu prea am avut adversari onorabili :) Quote
Nemesis_TM Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Slab la IP, am luat maxim 559, IP BOOST + FIRST WIN + MECI DE 50 si ceva de min( cu cat meciul are mai multe minute cu atat primesti mai mult IP). Edit: Te sfatuiesc sa lasi buildurile de pe net, tu si jax. Hydra si Bloodthirster. Invata sa-ti faci singur buildul. in functie de cati ap/ad au cei din echipa inamica, daca sunt feedati sau nu.. Edit: La level 30 dai de dracu, o sa vezi pe chat: adc or feed(adc e cel de pe bot), toti adc, mid, top, jungle si tu ramai support, iar la level 30 e grav daca joci support pantheon sau renekton, jax.. Edit: Stiu ma ce itm treb. sa-mi fac pe toti cu care joc. Stiu ! Nu-mi fac griji la level 30.... Quote
Nemesis_TM Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Daca m-ar fi ajutat toti in ultimele minute scoteam fara 1 dead ... Quote
pLaKe01 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Daca m-ar fi ajutat toti in ultimele minute scoteam fara 1 dead ... Ai jucat cu "botii" =]]]]] Quote
Nemesis_TM Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Ai jucat cu "botii" =]]]]] Nu o sa vb ca pe raidcall cu tine... Dar, uite-te la nick-urile lor si apoi. Si daca te-ai referit ca playerii au fost boti in " " da =]] au fost boti rau. La Lolskill ei aveau 50 + si noi 40+. Quote
NarcisseluNarcissel Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Va astept la un pvp poate chiar facem si o echipa rank :P :3 Quote
AugustinBarbulescu Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 http://i.imgur.com/5AsZBpT.jpg http://i.imgur.com/5FL0fr2.jpg P.S.: Chiar am pulsefire ezreal Quote
SchottKy Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 http://i.imgur.com/5AsZBpT.jpg http://i.imgur.com/5FL0fr2.jpg P.S.: Chiar am pulsefire ezreal P.S Chiar te-a intrebat cineva ceva?Nu sti cum sa te mai lauzi? Quote
AugustinBarbulescu Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 P.S Chiar te-a intrebat cineva ceva?Nu sti cum sa te mai lauzi? Deseori se oftica unii si incep sa urle ca folosesc mk jogo,vrei sa dau edit ca sa te clamezi? Quote
SchottKy Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Deseori se oftica unii si incep sa urle ca folosesc mk jogo,vrei sa dau edit ca sa te clamezi? Nu se oftica nimeni stai linistit. Quote
AugustinBarbulescu Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Nu se oftica nimeni stai linistit. Eu zic sa nu mai continuam...tu? Quote
SchottKy Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Eu zic sa nu mai continuam...tu? Mie chiar nu-mi plac genu de oameni care se lauda.Oricum n-am ce sa mai vorbesc cu tine. Quote
Recommended Posts