smk Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) Nick: SMKZEW Level: 25 Factiuni anterioare si rank: PD (rank1), Hitman (rank1), Grove(rank4, lider arms) Motivul iesiri din ele: WIPEDe ce doresti sa ai lider: In primul rand, Grove este cea mai frumoasa factiune si este pacat sa se destrame. In al doilea rand, sper sa i-au lider deoarece multi membri buni au iesit. Sper sa fiu de ajutor! Edited March 20, 2013 by smk
drr Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Il sustin pe SMKZEW...din cate stiu eu pentru ca am fost si eu in grove chiar rank-2 si era foarte bun lider arms dadea prime mari destul de mari....Cred ca el poate sa fie un lider bun..Sper sa il acceptati
Catalin. Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Il sustin pe SMKZEW deoarece , ne incuraja pe toti cand era lider arms cu primele pe care le datea si nu permitea absentele materialelor.Multi dintre noi puneam mult mai multe.Este de mare ajutor . La decizia voastra este soarta grove.Votez SMKZEW lider ! Sunt in grove rank 2.
Tibi Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nu se face topic pentru asa ceva, daca erai atat de bun pe cat pretinzi nu faceai asta.
Recommended Posts