Mr.KiNNd3R Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [Tutorial] Scapi de Lag în GTA SA. » Salut, azi vă voi prezenta un tutorial prin care puteţi scăpa de LAG în GTA SA printr-un program numit GameGain2. Pentru început vă voi arăta nişte setări pentru GTA, bineînţeles pe care trebuie să le aveţi. Options » Display Setup » Advanced DRAW DISTANCE (trebuie să fie la MINIM, în concluzie 0 liniuţe) FRAME LIMITER (OFF) WIDESCREEN (OFF) VISUAL FX QUALITY (LOW) MIP MAPING (ON) ANTI ALIASING (OFF) RESOLUTION (800 x 600 x 16) » Această rezoluţie este recomandată celor cu LOW PC. Bun, să trecem la următorii paşi. După ce am Descărcat Programul GameGain2, îl dezarhivăm apoi Instalăm Programul. LINK DOWNLOAD GAMEGAIN2: http://www.mediafire...23.2012.ASD.rar Prima dată instalaţi acel program care are ca iconiţă un CD. După aceea înstalăm şi Patch-ul, acesta fiind în stânga programului GameGain2. Acesta va apărea ca fundal cu Roşu. Tot ce trebuie să faceţi este să deschideţi Patch-ul şi să apăsaţi "PATCH" (şi gata, dar încă nu îl închideţi!) Bun, acum deschidem GAMEGAIN2, trebuie să apară ceva în gen: http://i.imgur.com/DbSvtil.gif » El este setat la "FAST" noi îl setăm la "FASTEST" după care apăsăm "GO". Lăsăm să se încarce după care ne va apărea "YES" şi "NO" noi vom da YES pentru restartarea PC-ului. După lag-ul va dispărea. Mulţumesc pentru atenţie, sper că v-am fost de ajutor. Asta a fost, ATENŢIE: urmăriţi paşii cu atenţie pentru a nu greşi ceva. Dacă se poate un Admin să treacă pe aici şi să dea PINNED. PS:Daca v-am ajutat nu ezitati sa dati +1!Va Multumesc! 7
MasaTociTa Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Setarile din GTA le am facute lafel dar , trebuie sa fac cu program ala :) in 2 minute le fac:) Nu merge sa dau la fastest Dami Skype tau sa vorbim acolo si sa-mi explicit. daca ai
Wallabee Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Văd că-i la modă să luăm tutoriale de pe alte comunităţi. Este uşor să dăm copy+ paste.
Mr.KiNNd3R Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 @Wallbee mai bine taci dak nu sti.
IonutTudor Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Nu va merge sa dati la Fastest pentru ca nu ati citit bine instructiunile.. Zice Clar Ca trebuie sa dati pe PATCH ca sa va mearga
Kemico Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Ai putea pune alt link de download ? Acela nu mai functioneaza, mersi !
AirSurfer Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Da,e bun dar daca joci cu asemenea setări low,nu te mai bucuri asa mult de joc. 1
Scrum Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Functioneaza programelul asta ? Nu am probleme mari cu lagul, dar cand filmez cu fraps mi se misca putin mai greu...
Cristi007 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ei interesant. Felicitari pentru munca depusa.
Recommended Posts