Elisei Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) Neata! (:| Edited October 13, 2014 by AIM.Elisei Quote
Elisei Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Aveti sa imi dati si mie niste tinte de sniper :)) ? Dau +1. Quote
BogdanSnaKe Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Aveti sa imi dati si mie niste tinte de sniper :)) ? Dau +1. http://www25.zippyshare.com/v/43322669/file.html Eu pe acesta il folosesc si mi se pare genial! Daca nu stii cum sa il instalezi, iti explc. 1 Quote
Elisei Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Nu stiu, daca imi dai un tutorial iti mai dau inca un +1. Quote
BogdanSnaKe Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Nu stiu, daca imi dai un tutorial iti mai dau inca un +1. Ai nevoie intai de programul Spark, ti l-am uploadat pe urmatorul link: http://www52.zippyshare.com/v/27429107/file.html ***Inchide jocul inainte de a urma pasii de mai jos. Deschizi Spark, in fereastra programului apesi CTRL-O pentru "open", din acea fereastra deschizi gta3.img pe care il gasesti in folderul "models", folder ce se afla unde ai instalat San Andreas, gen D:/Jocuri/San Andreas/models. Dupa ce ai deschis "gta3.img", apesi CTRL-i pentru "import". Din fereastra ce iti apare selectezi ambele fisiere ce ti le-am dat mai sus, si anume sniper.dff si sniper.txd. Dupa care salvezi apasand CTRL-S si asta este tot ce ai de facut. Inchizi Spark si poti intra in joc sa-ti testezi noua tinta. Daca nu te descurci cu ceva, posteaza din nou si spune-mi. Quote
BogdanSnaKe Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Mersi mult, raman dator. Cu placere! Quote
Loki Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Toata lumea raceste ma? Si la munca cred ca numai vreo 3 mai suntem intregi, restul toti raciti :)) Quote
BogdanSnaKe Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Traficul e de vina, traficul.. :lol: Quote
ZaNinJa Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 La revedere! Sa fiti cuminti. imi cer mii de scuze pentru ceea ce am facut. Sper sa ne "auzim" cu bine. Bafta mai departe, nu am sa uit de voi niciodata! Quote
BogdanSnaKe Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 La revedere! Sa fiti cuminti. imi cer mii de scuze pentru ceea ce am facut. Sper sa ne "auzim" cu bine. Bafta mai departe, nu am sa uit de voi niciodata! Ninja, nu si tu.. Succes mai departe, cu siguranta nu ai fi renuntat daca nu ai avea un motiv bine intemeiat. Bafta multa si felicitari c-ai fost capabil sa primesti functia de lider, chiar si doar un timp atat de scurt petrecut ca lider. Quote
Loki Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 La revedere! Sa fiti cuminti. imi cer mii de scuze pentru ceea ce am facut. Sper sa ne "auzim" cu bine. Bafta mai departe, nu am sa uit de voi niciodata! Offfff.... Succes dude in ceea ce ti-ai propus! Pastram legatura, ai numarul meu de telefon ;). Quote
Recommended Posts