xNn Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ma Frouzz, ce m-am speriat de poza ta de la semnatura :)) Doamne ce se stramba ala :))El e ala :)) Quote
Maryo Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 E cineva e contul meuuuuu,....... Este on sau doar mie imi apare? Quote
BogdanSnaKe Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Calm, fix problema asta o am si eu acum. Imediat dupa ce ai spus tu ca tot primesti close connection, mi s-a deconectat si mie pe acelasi motiv iar acum imi apar amandoua serverele (blue/red) inactive, picate. La fel imi arata si mie pe panel, am dat si "Deconecteaza-ma din joc" dar degeaba. Am inteles ca sunt ceva probleme cu hostul. Quote
Maryo Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Serverul e picat.. Si mie pe panel imi apare ca sunt on Quote
BogdanSnaKe Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Eu voi iesi sa-mi continui cafeaua deci. Quote
xk1daL Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 (edited) Calm, fix problema asta o am si eu acum. Imediat dupa ce ai spus tu ca tot primesti close connection, mi s-a deconectat si mie pe acelasi motiv iar acum imi apar amandoua serverele (blue/red) inactive, picate. La fel imi arata si mie pe panel, am dat si "Deconecteaza-ma din joc" dar degeaba. Am inteles ca sunt ceva probleme cu hostul. Adica nu ar fi din cauza noastra? Si mie imi apar amandoua serverele off, doar beta e on.. Edited February 6, 2015 by Alin.LegenD Quote
BogdanSnaKe Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ma puteti ajuta? Nu mai pot intra deloc pe server. Ce sa fac? https://www.youtube.com/watch?v=UwpijVcV5Pw&feature=youtu.be Adica nu ar fi din cauza noastra? Si mie imi apar amandoua serverele off, doar beta e on.. Serverele au fost oprite temporar pentru a face unele modificari ce tin de hosting. Nu vor fi schimbate IP-urile.Serverele vor reveni in curand. Scrie pe prima pagina a forumului, sus. Quote
xk1daL Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Scrie pe prima pagina a forumului, sus. Acum am vazut. Quote
YoungBlood Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Din cauza problemelor tehnice pe care le-a intampinat forumul si panelul, voi anula sedinta de astazi. Rank-up si toate cele veti primi in decursul zilei de astazi. Va puteti apuca de raport doar dupa ora 18:00. Multumesc pentru intelegere! Quote
Deniis. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 @@YoungBlood,Și raportul de activitate se va schimba? Șă știm. Quote
YoungBlood Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 @@YoungBlood,Și raportul de activitate se va schimba? Șă știm. Da. Quote
Deniis. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 @@YoungBlood,Îmi poți spune și când? Aș vrea să văd noul update la raport de activitate. Quote
YoungBlood Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 @@YoungBlood,Îmi poți spune și când? Aș vrea să văd noul update la raport de activitate. Azi sau maine, oricum nu afecteaza cu nimic in sens negativ primele contracte. Quote
Recommended Posts