Kazimiruleaza Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) A luat burta .omg. Edited September 29, 2015 by izaK Quote
cosmin22 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Enjoy it, Hitmans! -Husk-The.Hills.Have.Eyes. (Dealuri Insangerate) 18+ si Rottweiler-The Collector (The Collection e continuarea lui)-Seria Wrong Turn-Seria Hostel-A Nightmare on Elm Street.-Masacrul din texas-Seria SAW-Deathwatch-Psycho-"Flight of the living dead: outbreak on a plane-"Destinaţie Finală" - Toată seria.-American Psycho-Conexiune inversă-Scream 3 - Crimă în 3 timpi-Lost Souls-Pitch Black-Battle Royale-Secretele din Cherry Falls-Ju-on: The Grudge-Uzumaki-Dispariţia-Profetia-Seven Days to Live-Din Iad - Jack Spintecătorul-Hannibal (2001, să nu se confunde cu serialul)-Dragonul Roşu-Ceilalţi-Jeepers Creepers 1/2/3-The Hole-Înger şi DemonIchi the Killer-13 fantome-Session 9-Cauza si efect 1/2-Coşmarul de la cabană-Dahmer-Avertizarea-Ochiul-Resident Evil: Experiment fatal-Dog Soldiers-Vasul Fantomă-Halloween: Noaptea groazei-Fantomele adancurilor-Profeţiile Omului-Molie-Barbierul-Cubul 2-Carrie-Intunericul-Camera de refugiu-Darkness Falls-Drum închis-Casa celor o mie de cadavre-Freddy VS Jason-Dimineaţa morţii-Zbor Intunecat-Rondul de noapte-Metroul morţii-Exorcistul: Începutul-Dead Man's Shoes-Blestem-Paranoia-Madhouse-Art of the Devil-Calvarul-Casa de Ceară 3 Quote
Kazimiruleaza Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Super high cu Kazi, rupe mic-ul Tu esti mai bun dar iti dai singur like-uri Quote
Claudes Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 (edited) Cam pustiu pe-aici:( Edited October 21, 2015 by AIM.Claudes Quote
Maryo Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Am postat la sugestii cateva dintre sugestiile cu care ati fost de acord unii dintre voi, cred ca sunt sugestii ce merita adaugate si nu sunt inutile, aruncati o privire: http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/?p=2042811 Quote
YoungBlood Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Am postat la sugestii cateva dintre sugestiile cu care ati fost de acord unii dintre voi, cred ca sunt sugestii ce merita adaugate si nu sunt inutile, aruncati o privire: http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/?p=2042811 +1 de la mine, sunt ok sugestiile. Quote
Recommended Posts