Stephens Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Craciun fericit! :wub: LA FEL ! Edited December 25, 2015 by Stephen.Cross Quote
catalin1806b Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) WelcomeRagnarLothbrok, Scarface[]& UnderWorld[]! .omg. Merci, Craciun Fericit. Edited December 25, 2015 by UnderWorld Quote
Vladuu Gbr Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Welcome RagnarLothbrok, Scarface[]& UnderWorld[] ! .omg. Mersi. Quote
Brent. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Salut! Sper sa ne intelegem bine. Welcome! Quote
catalin1806b Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Salut! Sper sa ne intelegem bine. Salut! Welcome! Quote
andreitele Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Salut! Sper sa ne intelegem bine. Salut, bine ai venit Quote
IonutzSouth Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Salut, bine ai venit Salut, mulțumesc. Quote
Jauca Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Salut! Sper sa ne intelegem bine. bine ai venit rau ai nimerit, welcome .omg. Quote
IonutzSouth Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 bine ai venit rau ai nimerit, welcome .omg. Mulțumesc. Quote
andreitele Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) Ce faceti mai praduitorilor? Edited January 9, 2016 by SkyWaker Quote
IonutzSouth Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ce faceti mai praduitorilor? bine, tu? Quote
RicH. Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) Asa se intampla cand gaborii sunt dusmanii tai: https://www.youtube.com/watch?v=PI7DNlCbGkk&feature=youtu.be Edited January 10, 2016 by RICH. Quote
JOHN.STH Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Asa se intampla cand gaborii sunt dusmanii tai: https://www.youtube.com/watch?v=PI7DNlCbGkk&feature=youtu.be Ce fail ti-ai luat :)) Quote
andreitele Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Asa se intampla cand gaborii sunt dusmanii tai: https://www.youtube.com/watch?v=PI7DNlCbGkk&feature=youtu.be Omg Quote
RicH. Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 @xNn, vad ca mi-ai dat FW pentru ca nu am fost la sedinta, defapt, la ora 17:00 serverul era full, am stat aproape 20 / 30 min, sa ma conectez. Am intrat inainte sa dea young clear la slarii, si am primit salariul. Nu prea ma intereseaza pe mine de FW, dar imi pare rau ca m-am implicat ca un nab in factiune sa nu intre toti noobii in ea, am aflat si smecheriile care s-au facut cu testele si tot, i-am aflat si pe aia care au vroiau sa intre cu teste cumparate, pentru ca respect factiunea. Nu vreau sa iti fac post ca sa creez probleme, ca detin ss-uri cum ca am intarziat, serverul era full la ora 17:00, si am primit si salariul. Daca stiam ca o se ajunga in halul asta, ieseam de mult din factiune. imi pare rau de zilele pe care le-am acumulat in factiune. Noroc! Quote
xNn Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 (edited) @xNn, vad ca mi-ai dat FW pentru ca nu am fost la sedinta, defapt, la ora 17:00 serverul era full, am stat aproape 20 / 30 min, sa ma conectez. Am intrat inainte sa dea young clear la slarii, si am primit salariul. Nu prea ma intereseaza pe mine de FW, dar imi pare rau ca m-am implicat ca un nab in factiune sa nu intre toti noobii in ea, am aflat si smecheriile care s-au facut cu testele si tot, i-am aflat si pe aia care au vroiau sa intre cu teste cumparate, pentru ca respect factiunea. Nu vreau sa iti fac post ca sa creez probleme, ca detin ss-uri cum ca am intarziat, serverul era full la ora 17:00, si am primit si salariul. Daca stiam ca o se ajunga in halul asta, ieseam de mult din factiune. imi pare rau de zilele pe care le-am acumulat in factiune. Noroc! Nu te tine nimeni aici cu forta, nu-ti convine ceva esti liber sa faci ce doresti dar sa nu-ti para rau mai tarziu de faptele facute in trecut. Sedinta este la ora 17:00, am facut poze la ora 17:03, nu e vina mea ca serverul a fost plin si n-ai putut intra, este responsabilitatea ta sa te asiguri ca la ora sedintei esti online sau daca nu sa faci o invoire in caz ca ai vazut ca nu poti intra. LE: Sa-mi faci post ca ce? ca am dat faction warn-uri celor care nu erau la sedinta la ora 17:03? Poti sa faci ce vrei ca nu-mi creezi nicio problema, eu stiu sigur ca am procedat corect si daca dupa cele spuse anterior tot esti nedumerit du-te si vorbeste cu YoungBlood. Edited January 18, 2016 by xNn Quote
Maryo Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 (edited) @xNn, vad ca mi-ai dat FW pentru ca nu am fost la sedinta, defapt, la ora 17:00 serverul era full, am stat aproape 20 / 30 min, sa ma conectez. Am intrat inainte sa dea young clear la slarii, si am primit salariul. Nu prea ma intereseaza pe mine de FW, dar imi pare rau ca m-am implicat ca un nab in factiune sa nu intre toti noobii in ea, am aflat si smecheriile care s-au facut cu testele si tot, i-am aflat si pe aia care au vroiau sa intre cu teste cumparate, pentru ca respect factiunea. Nu vreau sa iti fac post ca sa creez probleme, ca detin ss-uri cum ca am intarziat, serverul era full la ora 17:00, si am primit si salariul. Daca stiam ca o se ajunga in halul asta, ieseam de mult din factiune. imi pare rau de zilele pe care le-am acumulat in factiune. Noroc! Când a dat YoungBlood salarii era deja ora 18:00, trebuia să intri de la ora 16:30 dacă nu voiai FactionWarn. Edited January 18, 2016 by Dr.SpuDy Quote
YoungBlood Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 @xNn, vad ca mi-ai dat FW pentru ca nu am fost la sedinta, defapt, la ora 17:00 serverul era full, am stat aproape 20 / 30 min, sa ma conectez. Am intrat inainte sa dea young clear la slarii, si am primit salariul. Nu prea ma intereseaza pe mine de FW, dar imi pare rau ca m-am implicat ca un nab in factiune sa nu intre toti noobii in ea, am aflat si smecheriile care s-au facut cu testele si tot, i-am aflat si pe aia care au vroiau sa intre cu teste cumparate, pentru ca respect factiunea. Nu vreau sa iti fac post ca sa creez probleme, ca detin ss-uri cum ca am intarziat, serverul era full la ora 17:00, si am primit si salariul. Daca stiam ca o se ajunga in halul asta, ieseam de mult din factiune. imi pare rau de zilele pe care le-am acumulat in factiune. Noroc! Nu te tine nimeni aici cu forta, nu-ti convine ceva esti liber sa faci ce doresti dar sa nu-ti para rau mai tarziu de faptele facute in trecut. Sedinta este la ora 17:00, am facut poze la ora 17:03, nu e vina mea ca serverul a fost plin si n-ai putut intra, este responsabilitatea ta sa te asiguri ca la ora sedintei esti online sau daca nu sa faci o invoire in caz ca ai vazut ca nu poti intra. LE: Sa-mi faci post ca ce? ca am dat faction warn-uri celor care nu erau la sedinta la ora 17:03? Poti sa faci ce vrei ca nu-mi creezi nicio problema, eu stiu sigur ca am procedat corect si daca dupa cele spuse anterior tot esti nedumerit du-te si vorbeste cu YoungBlood. Când a dat YoungBlood salarii era deja ora 18:00, trebuia să intri de la ora 16:30 dacă nu voiai FactionWarn. Inainte sa dau /clearsalaries, am intrebat pe /f daca a ramas cineva fara salariu, cum fac mereu. Daca eram baiat rau, puteam sa dau /clearsalaries fara sa intreb nimic. Dovezi: http://imgur.com/a/BkoSC xNn a procedat corect, din punct de vedere al regulamentului. Quote
Recommended Posts